Čakaj, kaj zdaj to pomeni? Kate Balon na svojem FB zdaj delila FOTKE s svojim Sandijem (poglej jih!)

V oddaji Poroka na prvi pogled je Kate do Sandija zelo odklonilna, a njen Facebook profil pravi drugače ... preveri, in nam povej, kaj si misliš. 

Čakaj, kaj zdaj to pomeni? Kate Balon na svojem FB zdaj delila FOTKE s svojim Sandijem (poglej jih!) (foto: PLanet TV) PLanet TV
26. 3. 2022

Kandidatka, ki je v prvi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled vzbudila poornosti je zagotovo Kate Balon. 

In razlog je ... njeno nezadovoljstvom z ženinom, ki so ji ga pripisali strokovnjaki.

Kate je pred oltarjem, namreč pričakal postaven 50-letni Sandi, ki se je slovenskemu občinstvi že prikupil zaradi svojega čistega srca in poštenosti.

ZATO se Sanelina družina NI udeležila njene TV poroke z Andražem (in ni to, kar misliš, da je)

No, Kate nad njim niti približno ni tako zelo navdušena, kot Slovenija, je pa že priznala, da ji je v oči padel precej mlajši kandidat oddaje, Anže.

In čeprav v oddaji ne kaže zanimanja za svojega moža, je pred le nekaj dnevi na svojem Facebook profilu delila čudovite poročne fotografije, ki so jih v oddaji posneli profesionalni fotografi.

Poglej si jih:

Nam se zdita čudovita! No, Kate je sicer na svojem profilu pokomentirala tudi njun poročni ples, ki je zaradi svoje nenavadnosti vzbudil veliko pozornosti.

Tako pravi:

Na svojem profilu je namreč delila video posnetek plesa zraven pa zapisala: "Umiram od smeha 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣". Priznamo, mi smo se ob teh prizorih tudi nasmejali.

Sanela (Poroka na prvi pogled) je zaposlena v tem ZNANEM podjetju (njena zadolžitev te bo PRESENETILA!)

Fotografije: Planet TV, OSebni arhiv