Anna Paynich (Kmetija) je razkrila ZELO bolečo zgodbo iz svoje preteklosti

Anna, za katero sotekmovalci v šovi pravijo, da je ekscentrična in da je z njo nemogoče živeti, pa je pred kratkim pred kamerami razkrila, zakaj je danes takšna kot je.

Anna Paynich (Kmetija) je razkrila ZELO bolečo zgodbo iz svoje preteklosti (foto: Instagram.com/@anna.paynich) Instagram.com/@anna.paynich
2. 11. 2018

Anno ljudje večkrat dojemajo kot nenavadno, ekscentrično žensko, ki pa ji ni prav veliko mar, kaj o njej govorijo drugi. In to iz zelo dobrega razloga.

Težka preteklost

V eni izmed epizod resničnostnega šova Kmetija je namreč razkrila, zakaj spoštuje odnose okoli sebe ter zakaj jo prepiri ne vržejo iz tira.

"Pred petnajstimi leti sem zbolela za prvo avtonomno boleznijo na maternici in imela sem šest operacij. Takrat sem se začela prvič srečevati z meditacijo in tečajem joge. Teh 15 let je bilo težkih in napornih, glede na to, da sem imela hude bolečine in sem pred tremi leti zbolela še za avto imuno boleznijo na pljučih."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Paynich (@anna.paynich) on

Srečanje z onstranstvom

Razkrila je tudi, da je imela srečanje z onstranstvom, a se je vrnila nazaj, zaradi svoje hčerke. Pravi, da se je ravno zaradi svojih bolezni naučila ceniti življenje in da vsak dan raste. O svojih sotekmovalcih zato ni imela nobene slabe besede:

"Tukaj, kjer bivam, ti ljudje mi toliko dajo. Sama od sebe se toliko naučim. Res sem hvaležna za vse te odnose - so težki, ampak iz tega bom veliko potegnila in se naučila. Pa tudi sebe bom spremenila."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Paynich (@anna.paynich) on

Anna svojo pozitivno deli tudi s sledilci na Instagramu, kjer so njene fotografije vedno opremljene z motivacijskimi napisi kot so recimo:

- Ko spremeniš pogled na stvari, se tudi situacija pred nami spremeni.

- Ustvarimo si življenje, ki nas osrečuje navznoter, ne samo, da izgleda dobro na zunaj. 

Se tudi tebi zdi, da svet potrebuje več takih pozitivnih ljudi kot je Anna?

Foto: Instagram.com/@anna.paynich

Preberi še: Jooooj! 6-letna hčerka Anne Paynich (Kmetija) je prava kopija svoje znane mamice!

Priporočamo tudi: O, ne! Nastop mlade Liane je na včerajšnjih talentih razdvojil Slovenijo. Preveri, zakaj