Si vedela, da je Ana Klašnja z Ladom hodila kar 2 leti? TO je povedala o njuni zvezi!

Ojoj, prav Lado naj bi bil potem kriv za ljubezen z njenim partnerjem Miho. Preveri, kaj se je dogajalo v tem ljubezenskem trikotniku. 😉

Si vedela, da je Ana Klašnja z Ladom hodila kar 2 leti? TO je povedala o njuni zvezi! (foto: Luka Bratasevec) Luka Bratasevec
28. 10. 2018

Ano Klašnja, naša odlična balerina in pa žirantka v šovu Slovenija ima talent, trenutno na vseh področjih v življenju spremlja veliko sreče in ljubezeni.

Poleg tega, da je zelo aktivna v SNG Opera in balet Ljubljana, kjer so obiskovalci navdušeni nad vsakim njenim nastop, in njenega dela v ekipi žirantov Slovenija ima talent, pa ima Ana tudi veliko poslovnih sodelovanj z različnimi slovenskimi podjetji.

A danes se bomo osredotočili na Anino ljubezensko življenje, saj smo izvedeli, da zgodba o njej in njenem partnerju Mihi Krušiču, sega že v daljno preteklost.

Vse se je začelo s plesnim tekmovanjem in Ladom Bizovičarjem

Ja, prav si slišala. Ljubezenska zgodba Ane in Mihe je prve neuradne začetke imela že pred šestnajstimi leti. Ana Klašnja je za spletni portal Govori.se povedala, da ga je spoznala na plesnem tekmovanju, kjer je tekmoval v latinskoameriških plesih.  Ampak to še ni vse. Na tekmovanju je v kategoriji akrobatski R&R tekmoval tudi Lado Bizovičar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja) on

Boj dveh princev za princesino dlan

Podatek, ki nas je v Anini pripovedi najbolj presenetil je ta, da sta jo takrat OBA povabila na zmenek, a je Lado bil hitrejši in po tistem sta dve leti bila par. Po petnajstih letih pa sta se z Miho ponovno srečala na talentih in po prvi sezoni šla skupaj na pijačo in ... no, ostalo je pa že znano. ;)

Ana je povedala še, da se rada pošali, če ni bilo dobro, da je Lado takrat bil hitrejši pri povabilu na zmenek, saj je potem po petnajstih letih našla moškega, s katerim si je želela deliti življenje in ustvariti družino. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja) on

Srečna družinica

Ana in Miha sta tako pred enim letom postala starša malemu Jaši in Ana pravi, da bi brez izkušnje materinstva, v življenju veliko zamudila:

"Pri tem ni pomembno, ali je otrok biološko tvoj, ali je posvojen, ali kako drugače. Bistvo je v brezpogojni ljubezni nekega bitja. To ti povsem spremeni prioritete. In otrok spremeni tudi partnerstvo in ne morem si predstavljati, da bi lahko to delila s komerkoli drugim v življenju."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja) on

Vir: Govori.se

Foto: Instagram.com/@anaklasnja, Luka Bratasevec

Preberi še: FOTO: 24 TOP H&M kosov, v katere se boš ZALJUBILA še ta trenutek

Priporočamo tudi: Po razhodu z Jeleno Rozgo ima Stjepan Hauser (2Cellos) v svojem življenju novo blondinko!