Alex Volasko (Znan obraz ima svoj glas): VSE, kar moraš vedeti, če gledaš oddajo (ljubezen, kariera, fotografije)

Te zanima, kdo je Alex Volasko iz oddaje Znan obraz ima svoj glas? Tole smo izvedeli mi👇🏼.

Alex Volasko (Znan obraz ima svoj glas): VSE, kar moraš vedeti, če gledaš oddajo (ljubezen, kariera, fotografije) (foto: POP TV) POP TV
22. 9. 2019

27-letni Alex Volasko je eden izmed tistih glasbenikov, ki ga na domači glasbeni sceni spremljamo že kar nekaj let. 

Kariera:

Med njegove odskočne deske lahko zagotovo štejemo nastop pred šestimi leti na Melodijah morja in sonca, kjer je s skladbo Tam na obali prejel nagrado za najboljšega debitanta. No, od takrat je preplezal kar nekaj kariernih stopničk, saj je lani zmagal na priljubljenem glasbene festivalu, Slovenska popevka.

Prisluhni njegovemu zmagovalnemu nastopu:

A to ni edina njegova zmaga. Leta 2016 je namreč kot prvi postal zmagovalec glasbenega festivala Poprock v sklopu Dnevov slovenske zabavne glasbe na RTV Slovenija.

Z novinarko naše medijske hiše je takrat spregovoril o tremi, s katero se je soočal.

“Ojej, res je bila katastrofa. Takrat in danes. Niti v sanjah si nisem predstavljal, da bom končal v finalu oziroma da bom prvi. Tudi letos sem bil napet, živčen, mislil sem, da me bo konec, da o obleki, ki je do nastopa še nisem imel, niti ne govorim. Ne vem, kaj je s temi generalkami, kot kaže, so moj veliki križ,” nam za uvod pove Alex Volasko, ki priznava, da ni verjel, da bo znova zmagal, sploh ker je bil prepričan, da je na generalki razočaral tako sebe kot tudi vse druge.

Na koncu sem šel vseeno na oder, saj sem bil prepričan, da nimam kaj izgubiti,” je še povedal glasbenik.

Spomniš se ga lahko tudi iz oddaje Slovenija ima talent:

V omenjeni oddaji je sodeloval leta 2011 (oziroma v drugi sezoni), istega leta pa je izdal tudi svojo prvo pesem z naslovom Da da di da

Zasebnost:

Alex se je pred kratkim iz Gradca preselil v Litijo, kot je povedal novinarjem naše medijske hiše, pa s srčno izbranko Sašo tam želita odpreti tudi pevsko šolo.

Kdo je Saša:

Saša je prikupna mlada glasbenica, ki kot Sandy navdušuje v glavni ženski vlogi muzikala Briljantina. Poglej, kako je lepa:

Prisluhni njenemu petju:

Fotografije: Osebni arhiv, POP TV

Preberi še: Se spomniš Mihe Kavčiča iz Kmetije? Poglej, kako POSTAVNEGA brata ima (u-a-u!)

Priporočamo tudi: OMG! Poglej, kako FANTASTIČNO je danes videti Cristian Baranašič (The Biggest Loser Slovenija)