Resnica o seksu v Hollywoodu

Scott Bowers v svoji knjigi trdi, da je spal s hollywoodsko ‘težko kategorijo’, med drugim z igralcema Caryjem Grantom in Spencerjem Tracyjem, v njegovi postelji pa se je znašla tudi francoska glasbena ikona Edith Piaf …

9. 2. 2012

Danes 88-letni Scott Bowers razlaga, da se je vse skupaj začelo pred več kot 60 leti, ko se je na bencinski črpalki ob filmskem studiu Paramount Pictures ustavil igralec Walter Pidgeon.

Scott je bil takrat star 23 let, pred kratkim se je vrnil od marincev, njegov svet pa ni imel prav nobene zveze z glamuroznim Hollywoodom. Povezavo je bilo mogoče najti le v tem, da si je v bližini Hollywooda služil kruh, in sicer tako, da je strankam točil gorivo. Ko je mladenič z lepo oblikovanim telesom opravljal svoje delo, pa se je Pidgeonu porodila ideja.

Bowersu je dal ponudbo, ki mu je za vedno spremenila življenje.

“Tega ne počnem zaradi denarja. Večina ljudi, ki sem jih takrat spoznal, je danes mrtva, kar pomeni, da jim resnica nič več ne pomeni. Tudi jaz ne postajam mlajši, a želim povedati to zgodbo,” je pred nekaj dnevi izjavil Bowers, ko je poskušal pojasniti, zakaj se je odločil za pisanje knjige, ki je dvignila ogromno prahu.

Knjiga z naslovom Full Service: My Adventures in Hollywood and the Secret Sex Lives of the Stars (Kompletna usluga: Moje avanture v Hollywoodu in skrivno spolno življenje zvezdnikov) bo izšla že sredi februarja.

Kraljevski par

Po epizodi s Pidgeonom se je zgodba o čednem in postavnem marincu hitro razširila, zato se je Bowers po hitrem postopku znašel v svetu hollywoodskega seksa, z leti pa je postal celo središče tega sveta.

V knjigi trdi, da je spal s hollywoodsko ‘težko kategorijo’, med drugim z igralcema Caryjem Grantom in Spencerjem Tracyjem, s francosko glasbeno ikono Edith Piaf in tudi z Angležinjo Vivien Leigh, zvezdnico uspešnice V vrtincu, po mnenju številnih najboljšega filma vseh časov.

Avtor knjige trdi, da je spal tudi z nesojenim britanskim kraljem Edwardom VIII., windsorskim vojvodo, in njegovo soprogo, Američanko Wallis Simpson. Nikoli pa ni v spolnosti užival z obema hkrati.

Med drugim piše tudi o tem, da je s stricem britanske kraljice Elizabete II. v postelji končal že 20 minut po tem, ko sta se spoznala. Modni kritik Richard Blackwell pa je trdil, da je bil Scott v pravi ljubezenski zvezi s Caryjem Grantom. Poleg svojih spolnih uslug pa je Bowers zvezdnikom ponujal še nekaj drugega – ‘nameščal’ jim je partnerje. Spencer Tracy je bil tako in tako ‘osumljen’, da je biseksualec, o njegovi ljubimki Katharine Hepburn pa se je dolgo šušljalo, da je lezbijka. Bowersove trditve ta šušljanja potrjujejo, saj pravi, da je Katharine uredil intimna srečanja s kar 150 različnimi ženskami. Njegove stranke so bili še igralec Rock Hudson, režiser George Cukor, glasbenik Cole Porter, igralka Rita Hayworth, založnik Alfred A. Knopf in številni drugi.

Aids je vse pokvaril

Posel je cvetel v štiridesetih in petdesetih prejšnjega stoletja ter se nadaljeval vse do osemdesetih let, ko se je pojavil aids.

“Virus je končal seksualne svoboščine v hollywoodskem svetu,” pojasnjuje Bowers, ki se je 20 let, med šestdesetimi in osemdesetimi ukvarjal s prostitucijo, delom v barih in hišnimi popravili. Sredi osemdesetih se je rodila njegova sedanja soproga, 27-letna Lois.

“Vedno sem imel raje žensko družbo,” trdi avtor knjige, ki je danes v srečnem razmerju in poln ‘zlata vrednih’ spominov:

“Vsa ta leta sem molčal, ker nisem hotel nikogar prizadeti. Radi so imeli seks, kakršnega so imeli radi, pa kaj potem? Zato je to tako zanimivo.”

Povzeto po reviji Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri