Res je, Urška Bačovnik je v veselem pričakovanju!

Po nemalo neokusnih govoricah, ki so v zadnjih mesecih krožile o nekdanjem predsedniku vlade Janezu Janši in njegovi ženi Urški Bačovnik, je v medijih zaokrožila nova, tokrat bolj vesela novica, da naj bi bila zdravnica že drugič noseča.

14. 3. 2013

Urška je po prvem porodu izrazila željo, da bi imela veliko družino, in sicer kar tri otroke. Uresničitvi te želje je z drugo nosečnostjo že bliže.

"Res je, Urška je v veselem pričakovanju, Janez pa bo že četrtič postal očka.

Natančneje, Urška je v četrtem mesecu nosečnosti," so novico prvič razkrili v reviji Lea, za katero so informacijo, da pod srcem nosi že svojega drugega otroka, potrdili tudi prijatelji, ki so blizu zakoncema Janša.

Bodoča starša bosta zibala v sredini poletja, prav okoli datuma, ko bosta praznovala že svojo četrto obletnico poroke.

Naporna prva nosečnost

Urška Bačovnik Janša je pred leti opravila specializacijo iz družinske medicine, s katero se zdaj ukvarja v svoji ordinaciji v Celju, poleg tega pa bolnike obiskuje tudi na domu, zaradi česar ji je razgiban delovnik še toliko bolj všeč. Ta delovnik pa bo spet zamenjala za domači vsakdanjik, ki bo tokrat zagotovo še bolj pester kot po prvem porodu, saj bo poleg skrbi za najmlajšega člana treba poskrbeti še za nadobudnega Črtomirja.

Že kmalu se bo odpravila na porodniški dopust, kdaj natančno bo ordinacijo zamenjala za domače okolje, pa je odvisno od njenega počutja.

Pri prvi nosečnosti jo je v prvih mesecih najbolj mučila utrujenost, ki je bila predvsem posledica vsakodnevnih voženj v službo. Zaradi nekaterih zdravstvenih težav je morala zelo omejiti tudi svoje gibanje, kar ji je bilo kot športnici zagotovo najtežje.

Več o nosečnosti Urške Bačovnik Janše si lahko prebereš v novi Story. Že v prodaji!

jansa-bacovnik