Reese Witherspoon: Mir jo drago stane

Simpatična igralka Reese Witherspoon si gradi novo življenje, kar se bivšemu možu Ryanu Phillippeju zdi odlično. A le dokler se v njegov žep stekajo denarci …

14. 1. 2011

Sproščanje ob bazenu, nato večerja v dnevni sobi s panoramskim pogledom. Novo leto se je za 34-letno igralko Reese Witherspoon in njenega 40-letnega zaročenca Jima Totha začelo romantično. To je bil uvod v novo življenjsko obdobje.

Pred kratkim je holivudska zvezdnica prodala hišo, v kateri je po ločitvi od stanovskega kolega Ryana Phillippeja živela štiri leta, in si privoščila velikansko vilo v mondeni četrti Brentwood v Los Angelesu.

Uspešnejša od bivšega

S tem je Reese dokončno potegnila črto pod svojim zakonom, a nekdanja zakonca kljub temu ostajata še naprej povezana. Delita si namreč skrbništvo nad 11-letno Avo in sedemletnim Deaconom, poleg tega pa sta v vsakem trenutku na voljo drug drugemu, kot rada poudarjata v intervjujih. V vsakem trenutku na voljo drug drugemu? Da, a to še posebej velja za Reese. Ob ločitvi leta 2008 je Ryan namreč dobil polovico njenega premoženja, saj je že takrat zaslužila veliko več kot on. Z letnim zaslužkom 24,5 milijona evrov spada med najbolje plačane igralke na svetu. Poleg tega, da je ostala brez polovice premoženja, pa mu je podarila še hišo v Hollywood Hillsu. Menda Reese še vedno plačuje tudi preživnino 36-letnemu nekdanjemu možu, ki je po filmu Podle igre iz leta 1999 zaigral le še v eni uspešnici, in sicer leta 2004 v drami Usodna nesreča, pa še takrat le v stranski vlogi.

Oba sta zadovoljna

Toda sreče ljubke svetlolase igralke ne more prav nič skaliti. Ne nazadnje z velikodušnostjo zagotavlja tudi to, da oče njenih otrok ostaja prijateljsko razpoložen. In to počne zelo uspešno. V Hollywoodu se že čudijo zaradi umirjenega in preprostega življenjskega sloga igralca, ki se po koncu razmerja z Abbie Cornish zdaj dobiva z Amando Seyfried, zvezdnico romantičnega muzikala Mamma Mia. Bahaški avtomobili, seksi spremljevalke, zadajanje medijskih udarcev bivši? O vsem tem ni ne duha ne sluha. Namesto tega je Ryan ljubeč očka.

"Rad bi se nenehno razvijal, kot oče in kot prijatelj," pojasnjuje in dodaja:

"Otroci so pri meni na prvem mestu."

Reese na vse skupaj očitno gleda povsem enako. S holivudskim agentom Jimom Tothom je namreč znova našla partnerja, v katerem vidi tudi družinsko perspektivo.

"Jim je čudovit in zelo rada bi imela še več otrok," je navdušeno povedala prav pred kratkim. Če bo primaknila še par evrov, pa si bo morda zagotovila še zelo zanesljivo varuško (beri bivšega moža), so še zapisali v reviji Lea.