Reese Witherspoon - Mala divjakinja z dvema obrazoma

Hollywoodska zvezdnica Reese Witherspoon že vso kariero neguje imidž ljubkega dekleta iz soseščine, a njena nedavna aretacija, ki je bila posledica agresivnega vedenja do prometnega policista, meče povsem drugačno luč na njeno popolno javno podobo.

Reese Witherspoon (foto: Shutterstock) Shutterstock
7. 5. 2013

Za velikimi modrimi očmi in sladkim nasmeškom se v resnici menda skriva nekaj precej temačnega. Reese Witherspoon naj bi bila v zasebnem življenju povsem drugačna oseba kot v javnosti. Z

nano je, da je bila zvezdnica biografske glasbene drame Hoja po robu obtožena za nasilno vedenje, ker se je 19. aprila v Atlanti zoperstavila policistu, ki je zaradi vožnje pod vplivom alkohola ustavil in aretiral njenega soproga Jima Totha.

Revija People je pred kratkim citirala vir, ki trdi, da je 37-letnica, rojena v New Orleansu, v vseh smislih pravo južnjaško dekle: "Zgodaj je postala zelo slavna, tudi zanosila in poročila se je zgodaj, zato nima ravno veliko zveze z resničnim življenjem. Javna in zasebna Reese sta dve povsem različni osebi."

Domnevno dobro obveščeni vir, ki je želel ostati anonimen, je še izjavil, da so mami treh otrok – z nekdanjim soprogom Ryanom Phillippejem ima 13-letno Avo in devetletnega Deacona, z Jimom pa sedemmesečnega Tennesseeja – že od nekdaj všeč 'fantje z roba':

"Je vesela punca, ki se sem ter tja rada sprosti. Vendarle pa je šokantno, da se ne zna zadržati, da ne bi zapadala v težave."

Po pripovedovanju anonimneža njen soprog Jim postane zelo glasen in antipatičen, kadar pregloboko pogleda v kozarček, zato je Reese pogosto nerodno in neprijetno. Kakorkoli že, igralka se po ponižujoči aretaciji ukvarja predvsem s tem, da poskuša ohraniti dostojanstvo. Čeprav še vedno stoji za svojim moškim, ji je menda izredno neprijetno zaradi incidenta.

Takoj ko se je streznila, je zbrala dovolj preudarnosti in poguma, da se je opravičila za svoje dejanje: "Očitno je, da sem spila nekaj pijač preveč, in sram me je zaradi stvari, ki sem jih izrekla. Povsem jasno je, da je bila to strašna situacija, ker sem se bala za svojega soproga, čeprav to ni opravičilo. Žalila sem policista in mu izkazala nespoštovanje, čeprav je le opravljal svoje delo."