Reese Witherspoon in Jim Toth praznujeta tretjo obletnico poroke

Prepričani smo, da se bo na dan izida naše revije še posebno romantičnemu vzdušju prepustil vsaj en hollywoodski zakonski parček. Dobitnica oskarja Reese Witherspoon in njen srčni izbranec Jim Toth namreč prav na ta dan praznujeta tretjo obletnico srečnega zakona.

Poroka je bila skromna in zabavna (foto: Profimedia) Profimedia
27. 3. 2014

"Ljubezen zame pomeni, da imaš izpolnjen partnerski odnos. Lahko se zaljubiš, a to še zdaleč ne pomeni, da gre za človeka, ki se resnično najbolje poda k tebi. V razmerju moraš znati pokazati najboljšo različico svoje osebnosti, saj je partnerski odnos le v tem primeru res dober," je leta 2011 izjavila Reese Witherspoon.

In prav takšno razmerje ima 37-letna hollywoodska zvezdnica z Jimom Tothom, agentom za odkrivanje talentov in enim od poslovnih vodij slovite CAA (Creative Artists Agency) v Los Angelesu, ki jo je leto dni pred to njeno izjavo prvič povabil na romantično večerjo. Znani deloholik, ki slovi tudi kot prijazen človek, ki je vedno pripravljen priskočiti na pomoč, je zelo zaposlen – 18-urni delovniki so zanj nekaj običajnega.

Ko konča z delom, navadno sledijo sestanki, večerje s strankami in poslovni ogledi košarkarskih tekem ekipe LA Lakers in hokejskih tekem moštva LA Kings, kjer blesti naš Anže Kopitar. Vse to je zanj sestavni del skrbi za stranke. Igralci Scarlett Johansson, Robert Downey mlajši in Ethan Hawke so le nekatera velika hollywoodska imena, ki jih zastopa Jim. Tudi Reese sodi med stranke omenjene agencije, a ni Tothova osebna varovanka. Jim, ki je od leta 1995 napredoval od praktikanta do šefa agencije, velja za strogo profesionalnega človeka, zato je flirtanje s strankami prepovedano. Res pa je, da nekoč razvpiti ženskar že dolgo občuduje blondinko Reese. A ne le zaradi njenega videza, ampak tudi zaradi poklicne ambicioznosti, ki Reese ni tuja.

"Jim je zrel moški, ki se ne vede kot kakšen neresen deček. Predlani je izgubil očeta, s katerim si je bil zelo blizu, in od takrat se je njegovo življenje povsem spremenilo. Postal je veliko bolj resen in premišljen. Komaj je čakal, da najde osebo, s katero bo srečen," so leta 2011 povedali njegovi prijatelji.

Eden najlepših dni v življenju

Tokrat naj bi bilo vse drugače kot v njenem prvem sedem let trajajočem zakonu z igralskim kolegom Ryanom Phillippom, ki ga je sklenila leta 1999 in v katerem je povila dva otroka, danes 14-letno Avo in 10-letnega Deacona. Takrat sta se igralca poročila z veliko pompa, Jim, ki je svojo srčno izbranko po desetih mesecih razmerja zasnubil decembra 2010, pa ni tip, ki bi rad norel in bil v središču pozornosti. In ker je tudi Reese natančno vedela, kakšna mora biti njena druga poroka, za katero si je želela predvsem to, da bi bila intimna in romantična, sta se zaljubljenca odločila, da bosta imela preprosto poročno slovesnost.

"Na poroki bo veliko sveč in cvetja, vse pa bo v znamenju nežnih barv, kot sta bela in rožnata," je napovedal dobro obveščeni vir. Usodni da sta si dahnila 26. marca 2011 na igralkinem ranču Libbey v kalifornijskem Ojaiju, ki ga je pozneje prodala, navzoči pa so bili le najožji prijatelji in sorodniki. Nevestina hčerka Ava, ki je bila tudi njena družica, je nosila in posipala cvetje, sin Deacon pa je slovesno izročil poročna prstana. Izrecna želja bodočih zakoncev je bila, da sama napišeta in izgovorita poročne zaobljube, saj sta tako s svojimi besedami izrazila čustva, ki jih gojita drug do drugega.

"Reese je od svojega prvega zakona dozorela in bi rada, da to zrcali tudi poroka," so pojasnili prijatelji srečnega parčka. Za Reese je bil dan, ko je Jimu prisegla večno zvestobo, eden najlepših v življenju. "Hčerka mi je pomagala izbrati obleko in bila je moja družica. Bilo je zelo zabavno in niti najmanj stresno," je poudarila oskarjevka, ki je manj kot leto dni po poroki povedala, da resno razmišlja o naraščaju: "Rada bi rodila še enega otroka. Sijajno se počutim in trenutno mi gre vse tako, kot je treba." Želja se ji je hitro uresničila, saj je že 27. septembra 2012 luč sveta ugledal fantiček, ki sta mu ponosna starša nadela ime Tennessee James.