Redfoo ljubi tenisačico Victorio Azarenko

Victoria Azarenka (24) je ena od najboljših teniških igralk na svetu in ljubezen ji samo še daje krila. Njen srčni izbranec je simpatični glasbenik Redfoo oziroma Stefan Kendal Gordy, nekdanji član LMFAO.

Drug drugemu sta velik navdih. (foto: Profimedia) Profimedia
2. 2. 2014

Zaljubljenca sta skupaj že od septembra 2012, pozornost pa sta pritegnila, ko jo je prišel Redfoo spodbujat na Odprto prvenstvo Amerike. Da je zadeva resna, pove to, da sta nenehno skupaj, ko le ona ne trenira in on ne koncertira.

Videli so ju v Las Vegasu, na počitnicah na Tajskem, kako pohajkujeta po New Yorku ... No, seveda pa je Redfoo prišel svojo ljubezen spodbujat tudi na Odprtem prvenstvu Avstralije, kjer je branila naslov, a ji letos žal ni uspelo. Tako ni več številka 1 v tenisu, temveč je padla na drugo mesto. Vseeno pa ji je veliko pomenilo, da je bil njen fant med publiko in jo je spodbujal. Tudi sicer športnica pravi, da ji je v veliko oporo v življenju na splošno. Res lepo vedeti, da te ima nekdo tako rad, kot ima Redfoo njo.

V nekem radijskem intervjuju je povedal, da je ves svet drugačen, odkar je v njegovem življenju prav posebna ženska. Očitno je, da sta drug drugemu velik navdih, 37-letni glasbenik pa je tudi sicer velik športni navdušenec in si je nekoč zelo želel igrati tenis. Njegov oče, sicer Berry Gordy in ustanovitelj Motown records, ima v svoji hiši na Bel Airu teniško igrišče. Redfoo pa pravi, da bo ime svojega dekleta nekako uporabil pri naslednjem glasbenem projektu, ki ga pripravlja.

Kdo je lepa tenisačica?

Victoria se je pri 15 letih iz Minska v Belorusiji preselila v ZDA, bolj natančno v Scottsdale Arizona. Na začetku sta ji bila v veliko pomoč hokejist Nikolaj Kabibulin in njegova žena, sicer prijatelja Victorijine mame. Treningi so se obrestovali in Victoria je postajala vse boljša in s tem tudi bogatejša. Leta 2012 se je tako preselila v Monako, lani avgusta pa si je v Los Angelesu kupila vilo. Leta 2011 se je celo za nekaj časa umaknila, da bi se posvetila izobrazbi, a ji je očitno pogovor s staro mamo dobro del in se je vrnila k temu, kar počne najbolje - tenisu.

Napisala: Sandra Bratuša za revijo Story