Rebel Wilson grdo okrcala zvezdnice iz klana Kardashian-Jenner

Priljubljena hollywoodska zvezdnica Rebel Wilson je jasno in glasno povedala, da je članice razvpite resničnostne družine niti najmanj ne zanimajo. Zanimajo jo namreč le ljudje, ki so za slavo trdo garali.

Rebel Wilson grdo okrcala zvezdnice iz klana Kardashian-Jenner (foto: Profimedia) Profimedia
16. 11. 2015

Avstralska stand up komedijantka, igralka in pisateljica Rebel Wilson je razkrila, da je zavrnila nastop z 18-letno Kylie in 20-letno Kendall Jenner na prireditvi MTV Video Music Awards, ki se je odvila avgusta.

Jenner

Članici resničnostnega klana Kardashian-Jenner sta po mnenju simpatične 35-letnice namreč 'površinski', njeni karieri pa po njenem mnenju nimata kaj dosti opraviti s talentom.

Rebel bi morala z lepotičkama iz resničnostnega šova V koraku z družino Kardashian raperki Nicki Minaj izročiti nagrado za najboljši videospot v kategoriji hip-hop.

Wilson

"Prosili so me, da bi na zadnji prireditvi MTV VMA s Kendall in Kylie podelila nagrado ... Zavrnila sem jih. Rekla sem jim, da bi to rada storila sama," je Rebel brez dlake na jeziku povedala kot gostja avstralske radijske oddaje The Kyle and Jackie O Show in dodala:

"Ne gre za to, da bi katerokoli osebno sovražila, ampak ... Tisto, kar predstavljata, je popolno nasprotje tistega, kar predstavljam jaz. Zdita se nekoliko površinski, njuni karieri pa nimata kaj dosti opraviti s talentom. Vem, da sta izredno priljubljeni, a zame je pomembna osebnost in to, da te do tja, kjer si, pripelje trdo delo."

S tem pa zvezdnica filmov Prava nota svoje 'izpovedi' še ni končala ...

Očitno je bila dobro razpoložena za obrekovanje, saj je pozneje kritizirala še 35-letno Kim Kardashian, polsestro Kendall in Kylie:

Kim

"Kim Kardashian je zaslovela zahvaljujoč svojemu domačemu porniču, jaz pa sem preprosto obiskovala igralsko šolo in resnično trdo garala."

Rebel

Rebel je v svojem slogu še razkrila, da je imela v primeru, da bi jo šefi televizije MTV poskušali prisiliti, da bi nagrado podelila s Kendall in Kylie, že pripravljeno norčijo. V tem primeru bi se namreč našemila oziroma preoblekla v Kim Kardashian.

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Preberi še: Ne boš verjela, kaj se to zimo vrača v modo! ali pa si oglej noro zabaven video, kako bo tvoje romantično razmerje videti v prihodnosti.

Priporočamo tudi: 5 nasvetov za vitkejšo postavo, ki jih lahko uporabiš vsak dan