Rebeka Dremelj z novim izdelkom razdelila mamice - Je to 'primerno' za otroke ali ne?

Minilo je komaj tri mesece od poroda, Rebeka Dremelj pa ni 'zaspala', ampak že navdušuje z zanimivimi poslovnimi novostmi. In prav z zadnjo je dvignila nekaj prahu med slovenskimi mamicami. Zakaj?

Rebeka Dremelj z novim izdelkom razdelila mamice  - Je to 'primerno' za otroke ali ne? (foto: PrtSc Instagram @rebekadremelj) PrtSc Instagram @rebekadremelj
22. 3. 2017

Rebeka se je med opazovanjem hčere domislila zanimive ideje - otroškega parfuma.

Tako je v okviru svoje znamke MySpirit by Rebeka izdala še otroški parfum MINI Ma Ma, za vse deklice, ki rade posnemajo svoje mamice in bi rade tudi dišale kot one.

Gre za parfum, ki je prilagojen uporabi na nežni otroški koži, z manjšo koncentracijo parfuma, ki je zanimiva novost in je v takšni obliki v Sloveniji še ni.

"Obstaja sicer več cenejših izdelkov v pisanih embalažah, ki sicer pritegnejo deklice, lahko pa skrivajo zelo nevarno vsebino, ki ni primerna za otroke," je v sporočilu za javnost poudarila Rebeka in dodala, da je otroški parfum MINI Ma Ma varen, brez barvil, predvsem pa je vesela, da končno ve, kaj njena hčerka uporablja.

Parfum je narejen v Sloveniji in ustreza vsem standardom evropske kozmetike, saj je vnesen tudi v bruseljski katalog odobrenih kozmetičnih izdelkov.

Ustvarjen je bil z mislijo na mala dekletca, od starosti treh let dalje, ki želijo dišati enako kot njihove mamice, zato je pri izdelavi uporabljen enak parfum kot pri MySpirit by Rebeka, le v manjši koncentraciji, ki je prijazna do nežne otroške kože.

Kljub temu je s tem izdelkom dvignila nekaj prahu med slovenskimi mamicami. Na eni strani so mamice, ki so navdušene nad izdelkom, na drugi strani pa se oglašajo tiste, ki pravijo, da "parfum (kakršen koli že) ni za otroke".

Kakorkoli, Rebeka se trenutno posveča svojima hčerkama Šajani in Siji ter neizmerno uživa v družbi svojih deklet.

Glede na to, da je za njo precej težko obdobje: rojstvo prve hčerke, soočenje z boleznijo in zdravljenjem, rojstvo druge hčerke, vmes pa cel kup poslovnih izzivov in uspehov, ji je postala skrb za zdravje zelo pomembna.

Rebeki ni vseeno kakšno hrano je ali kakšno kozmetiko nanaša na telo, saj pravi, da se nekega dne vse odrazi na zdravju. Še posebej pa ji je pomembno kaj nanaša na nežno otroško kožo svojih hčerkic.

Šajana, ki je odrasla že v pravo malo deklico, si kot vse punčke želi, da bi bila princeska. Občuduje Elzo in Ano iz Ledenega kraljestva ter se rada preoblači v krilca. Rebeka pravi, da jo Šajana pogosto posnema tudi pri ličenju in si želi biti čimprej odrasla.

"Za zabavno prigodo je Šajana poskrbela, ko se je naličila z ličili, ki jih je od svojih prijateljev dobila za 4. rojstni dan in s takšnim 'večernim' makeupom želela na plesne vaje," je še povedala Rebeka.

Male deklice bi pogosto rade prehitele čas ter se naličile in odišavile kot njihove mamice, takšna je tudi Šajana, zato je Rebeka pričela razmišljati kako malim princeskam omogočiti, da sanjajo svoje velike sanje in da pri tem ne škodujejo svojemu zdravju s kozmetičnimi izdelki, ki so namenjeni odraslim.

"Ko sem Šajano opazovala pri igri, kako se igra kozmetični salon, me je prešinilo … po moji bolezni in že odkar sem mama, mi je namreč zelo pomembno, kaj moj otrok vnaša nase in vase. Kako torej narediti nekaj dobrega za otroke, a jih ne prikrajšati za te čarobne domišljijske igre?" je še povedala Rebeka.

Poglej še, kako Rebeka Dremelj uživa v materinstvu (FOTO) ali pa preberi Naj lepotne namige za tvoje horoskopsko znamenje