Rebeka Dremelj pričakuje punčko!

Pevka Rebeka Dremelj pravi, da v svoji nosečnosti nadvse uživa. Pred kratkim sta z možem Sandijem izvedela tudi za spol otroka, in sicer pričakujeta punčko.

17. 5. 2012

Rebeka Dremelj, ki se trenutno bliža koncu petega meseca nosečnosti in se ji trebušček že kar lepo pozna, naj bi se te dni najbolje počutila v trenirki:

"To se ni spremenilo niti v nosečnosti. Rada imam udobna oblačila, večino svojega časa v zadnjih 11 letih sem preživela v visokih petah, ozkih oblačilih, zato sem zdaj prav zadovoljna, da lahko oblečem kaj širokega in mi nihče ne zameri."

Rebeka je reviji Story med drugim priznala, da se spremembe, ki jo čaka, neznansko veseli, občasno tudi že zaide v Baby center in si ogleduje stvari. Kaj pa druge 'vrste' sprememb?

"Telesne spremembe so takšne, da občasno opazim kakšno novo oblogo na telesu (smeh), psihične pa, da sem malo bolj občutljiva. Tudi jaz imam kdaj kakšen dan tako imenovanega napada hormonov, tako da se je že zgodilo, da sem zajokala ob reklami za mačjo hrano."

Pa jo že kaj skrbi, kako bo videti po porodu?

"Telovadim tudi zdaj redno, po porodu pa imam že naročenega osebnega trenerja, da bom prišla nazaj v formo. Se že veselim. Zdi se mi, da ženska res nasrka, če se med nosečnostjo preveč zapusti."

In porod? Jo je kaj strah?

"Ne razmišljam veliko - moje prepričanje je: če so vse naše mame rodile, ni hudiča, da tudi jaz ne bi."

Več o Rebeki Dremelj in njenem pričakovanju si lahko prebereš v novi Story.