O, hudo! Poglej, kakšno fantastično verižico nosi Rebeka Dremelj

Rebeka Dremelj, ki bo okoli 1. decembra povila drugega otroka (kot je razkrila pred kratkim, pod srcem spet nosi deklico), še vedno ne počiva. Tik pred porodom namreč sproža ugibanja o verižici, ki jo nosi, saj je ta veliko več kot to.

O, hudo! Poglej, kakšno fantastično verižico nosi Rebeka Dremelj (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
17. 10. 2016

Rebeka ne nastopa več, počasi se že posveča pripravam na prihod nove družinske članice, s svojo ekipo MySpirit pa še vedno pripravlja novosti.

Danes so prvič predstavili super novost, ki bo odslej navduševala Slovenke - parfumske verižice, ki jih krasi medaljon s štirimi različnimi motivi: vila, drevo, rozeta in metulj.

Medaljon se odpre in vanj se vstavi s parfumom odišavljena parfumska blazinica, ki zaradi tehnologije počasnega sproščanja vonja nato diši od 3 do 5 dni. 

Rebeka je posebej poudarila, da je parfumska verižica namenjena vsem, ki si iz različnih razlogov morda ne želijo nanašati parfuma na kožo, pa bi vseeno rade bile odišavljene.

Kljub temu da so njeni parfumi brez alergenov se sama trenutno v nosečnosti kar malo izogiba nanašanju parfuma na kožo, zato jo je novost - parfumska verižica, še posebej navdušila.

"Šajana je navdušena nad medaljonom v obliki čarobne vile, sama pa sem nad motivom drevesa, simbolom povezanosti z naravo, ki se mi zdi popoln za ta moj čas, ko se bom posvetila novi družinski vlogi," je zaupala podjetna Rebeka, ki je pred kratkim na Facebooku razkrila, kako je poslikala steno otroške sobe.

Okoli 1. decembra bo Rebeka drugič rodila, prvič je namreč mamica postala pred štirimi leti, ko je na svet prijokala Šajana.

Zgornjo fotografijo je Rebeka delila na svojem Facebooku, zraven pa je napisala.

"Natanko 4 leta nazaj sem prejela najodgovornejšo, najtežjo, a hkrati najlepšo vlogo svojega življenja! Spoznala sem končno tisti famozni besedi- BREZPOGOJNA LJUBEZEN. Življenje je dobilo smisel in kljub temu, da ni vedno vse gladko in enostavno, se nikoli in nikdar ne bi vrnila nazaj v svojo preteklost. Hvaležna sem!"

Preberi še intervju, v katerem je Rebeka Dremelj razkrila, kako sta s Šajano izbirali ime za sestrico!