Rebeka Dremelj je KONČNO pokazala obraz svoje hčerkice Šajane

Rebeka Dremelj je znana po tem, da na svojih družabnih omrežjih deli utrinke iz svojega družinskega življenja, a pri tem ves čas skrbi za to, da ne pokaže obrazkov svojih dveh punčk. Zdaj pa je vendarle naredila izjemo.

Rebeka Dremelj je KONČNO pokazala obraz svoje hčerkice Šajane (foto: PrtSc Instagram @rebekadremelj) PrtSc Instagram @rebekadremelj
10. 10. 2017

Na svojem facebooku je namreč objavila fotografijo, na kateri s svojo 5-letno hčerkico Šajano skupaj telovadita in tako smo v ogledalu prvič lahko uzrli obraz Rebekine hčerkice.

"Šajana me rada opazuje"

Rebeka je pred kratkim razkrila, da jo Šajana zelo rada opazuje in ji sledi.

"Šajana me opazuje, ko se urejam za kakšno oddajo. Ko pride k meni frizer, mora nujno narediti frizuro še njej. Vsake toliko časa, ko se ličim, pride, da dam še njej na ustnice malo brezbarvnega glosa itd. Seveda gre po maminih stopinjah. Saj poznamo pregovor, da jabolko ne pade daleč od drevesa," je povedala Rebeka, ki v enem od intervjujev tudi iskreno spregovorila, kakšna je, ko je sama doma z otrokoma:

"Obremenjena z vseh strani, a nasmejana in vesela. Dokler sta otroka zdrava, sem najsrečnejši človek na svetu.

Utrujena sem, ker se ponoči zbujam, nenaličena večino dneva, kadar sem doma, včasih pride dan, ko bi se najraje skrila, da me ne bi našel nihče za kako urico, ampak kot sem že omenila, kar se mora, ni težko!"

Kakšen pa je Rebekin nasvet mamicam, ki imajo prav tako kariero in se težko spoprijemajo s časom, ki ga lahko namenijo družini?

"Sama sem si začela pisati urnike in nekako sem zoptimizirala svoj čas. Nič več ne prepuščam naključju. Enostavno mora biti vse načrtovano. Ugotovila sem, da če nimam dneva splaniranega do minute, ves dan delam in delam, na koncu dneva pa niti ne vem, kaj sem naredila, samo utrujena sem kot žival.

Zdaj pa si vsak dan, vsak večer, včasih že tudi nekaj dni prej, dejansko napišem urnik - ob 8.00 bom to, ob 9.00 to, do 10.00 ono, Sija ima tudi že ritem spanja, tako da v največ primerih vem, kdaj bo spala in koliko časa.

V svoje življenje sem vnesla red in disciplino in tako sem videla, da je vse skupaj veliko lažje. S Šajano smo na primer imeli vsako jutro male prepire, kaj obleči za v vrtec. Pa bi krilo, pa bi to, pa bi ono, zdaj pa sem tudi njej uvedla red. Vsako nedeljo v pet škatel nastaviva za pet dni, kaj bo oblekla, iz tega sva naredili prav dogodek, modno revijo in zabavo, od tistega trenutka pa nikoli ni nikogar več znervirala zaradi oblek.

Obleče tisto, kar je v škatli pripravljeno za ponedeljek, in to je to. Zdi se mi, da se za veliko stvari v življenju da najti rešitve, le treba jih je poiskati."

Preberi še iskreno izpoved Rebeke Dremelj: "Stara, jaz letos ne grem v kopalke!" ali pa Poglej, kako (NORO!) je videti njen dan

Priporočamo tudi: Poglej, kako ljubko hči ima naša pevka Anika Horvat