Razvade, ki ogrožajo zdravje

Zdravje je največje bogastvo, zato smo znane Slovence povprašali, ali imajo kakšno razvado, ki ogroža njihovo zdravje.

12. 4. 2009

Manca Izmajlova

Prava mera vsega

"Priznam, da pretirano ne pazim na zdravje, verjamem pa v pravo mero vsega. Jem zdravo, a če si zaželim hitro hrano, si jo privoščim, tudi pri sladkarijah je enako, če mi ‘zapaše’, si privoščim celo čokolado, včasih pa tudi kakšen kozarček alkohola," je priznala pevka.

Sara Lednik

Onesnaženo okolje

"Kadim ne, drugih substanc prav tako ne uživam … Mogoče je najbolj nezdravo to, da živim v Ljubljani, kjer je zrak močno onesnažen,’" je dejala članica skupine Sexplosion, ki sicer živi kar se le da zdravo. "Res je, da ne hodim na sprehode v naravo," je še dodala Sara, ki se rekreira v zaprtih prostorih fitnes centra.

Daša Hliš

Ah, ta sladka čokolada

"Kadim ne, alkohola tudi ne pijem v ogromnih količinah … Čokolada," je naposled le ugotovila zmagovalka prvega resničnostnega šova Kmetija in dodala, da se zaveda, da uživanje sladkarij v velikih količinah ni zdravo. "Vseeno brez težav lahko pojem celo tablico čokolade. Na splošno imam rada sladkarije," je še dejala Daša.

Uroš Smolej

Priložnostni kadilec

"Kadim, ampak se mi zdi, da ne pretirano," je dejal igralec, ki je že poskušal opustiti to navado, a neuspešno. "Sem bolj priložnostni kadilec, ker doma ne kadim. Prižgem samo ob kavi ali kakšni pijači, ampak takrat nadoknadim vse za nazaj," je priznal Uroš, ki ima še eno grdo razvado. "Hranim se ob čudnih urah. Po predstavi se najem in grem spat s polnim želodcem."

Vir: Lea

www.govori.se

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri