Razprodala bo vsa darila Tigerja Woodsa

Nekdanja pestunja in manekenka, ki je postala žena najslavnejšega golfista na svetu, Elin Nordergen, želi Tigerja Woodsa popolnoma izločiti iz življenja, in zato že prodaja ves nakit, ki ji ga je športnik podaril.

22. 11. 2010

Elin, ki se je od slavnega golfista ločila zaradi številnih skokov čez plot, se je namreč odločila, da bo na dražbo dala ves nakit, ki ji ga je v petih letih zakona podaril Tiger, saj je prepričana, da ga je dal zaradi slabe vesti.

Med nakitom je tudi Elinin zaročni prstan, vrednost nakita, med katerimi so kosi prestižnih znamk, kot so Tiffany, Harry Winston in Cartier, pa ocenjujejo na 2,5 milijona dolarjev.

Elin, ki naj bi od golfista ob ločitvi prejela 100 milijonov ameriških dolarjev, je luksuzni nakit dala na dražbo, ker je dojela, da je z dragimi darili Tiger želel le prikriti slabo vest.

V medije še prihajajo izjave ljubic

Po nekaj mesecih se je v medijih oglasila tudi Rachel Uchitel, prva ženska, za katero se je izvedelo, da je Tigerju Woodsu občasno grela posteljo.

Srečanje na eni izmed zabav, na kateri je Rachel delala kot hostesa, je bilo usodno za golfista in Britanko.

Woods je ljubici, ki jo je imenoval sorodna duša, obljubljal, da bo zapustil Elin in se ustalil pri njej. Namesto moškega ob sebi in mirnega doma, ki si ga je želela, je tako kot vse ženske, ki jih je Woods plačeval, da so mu skakale po postelji, pridobila sloves iskalke zlata. Američani bi ji rekli 'Gold Digger'.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri