Razmerje Eve Mendes in Ryana Goslinga v hudi krizi?!

Igralca Eva Mendes in Ryan Gosling naj bi se v zadnjem času čedalje pogosteje prepirala. Vroči temi, ki netita spore, sta poroka in denar.

Razmerje Eve Mendes in Ryana Goslinga v hudi krizi?! (foto: Profimedia) Profimedia
17. 6. 2015

Enainštiridesetletna igralka, model, pevka in modna oblikovalka kubanskih korenin Eva Mendes in 34-letni kanadski igralec, režiser, scenarist, glasbenik in poslovnež Ryan Gosling sta parček slaba štiri leta. Spoznala in zaljubila sta se septembra 2011, in sicer na snemanju skupnega filma Grehi očetov.

Pravega pregleda nad ljubezenskim življenjem tega vročega hollywoodskega parčka pa resnici na ljubo nimamo. Prvič zato, ker sta izredno skrivnostna, ko gre za njuno zasebnost, drugič pa zato, ker sta v srčnih zadevah precej nestanovitna.

Po eni strani imata skupnega otroka, deklico Esmeraldo Amado, ki je luč sveta ugledala septembra lani, in vedno znova poudarjata, kako zelo srečna sta skupaj, po drugi strani pa se veliko govori o sporih in prepirih.

K temu je treba dodati še dejstvo, da zvezdnika zelo redko vidimo skupaj na javnih prireditvah in da tudi v intervjujih le malokdaj spregovorita drug o drugem.

Gre le za taktiko?

Trenutno naj bi za slabo voljo in jezo v družini Gosling-Mendes skrbele teme, povezane s kovanjem načrtov o skupni prihodnosti.

Zvezdniški parček menda načrtuje poroko, a še preden se sprehodita do oltarja, bi si s sklenitvijo predporočne pogodbe rada zagotovila varnost v pravnem smislu.

Težava pa je v tem, da se nikakor ne moreta zediniti o podrobnostih predporočne pogodbe, zato se pogovori o tem vedno znova končajo s prepirom.

Domnevno dobro obveščeni vir, ki naj bi jima bil blizu, je novinarjem ameriške verzije revije OK! razkril, da je glavna tema njunih diskusij denar. Ryan bi rad, da bi se ob ločitvi skupno premoženje preprosto razdelilo na pol, Evi pa to ne diši najbolj, saj ima občutno več denarja kot njen dragi.

Eva

Njuni prijatelji pa domnevajo, da je vprašanje, povezano z denarjem, le Ryanova taktika, s katero naj bi želel preložiti datum poroke. No, ta teza pa je nekoliko vprašljiva, saj je pravzaprav on tisti, ki velja za vlečnega konja na področju poroke.

Govori se, da je Kanadčan izredno tradicionalen, da bi se najraje izselil iz Hollywooda in si ustvaril veliko družino. Evi pa takšna vrsta razmerja ni najbolj po godu, saj se ji zdi staromodna.

Kakorkoli že, ko se jima je lani rodila hčerkica, je presrečni očka močno upal, da bo njegova lepa srčna izbranka vendarle spremenila mnenje o načrtovanju skupne prihodnosti.

Toda Eva tega ni storila in vir, ki je paru blizu, na podlagi razlik in nesoglasij, ki trenutno vladajo med njima, ne izključuje niti možnosti, da bosta v kratkem ubrala vsak svojo pot.

To ni prva kriza

Ob tem pa je treba poudariti, da so se govorice o krizi v tej zvezdniški ljubezenski zgodbi pojavljale že večkrat, že novembra 2013 so tuji mediji poročali, da je razmerje tik pred razpadom, da sta se Eva in Ryan za kratek čas razšla že pol leta prej, a sta se pozneje pobotala, čeprav težav nikoli nista povsem odpravila.

"On je pogosto muhast, ona pa ljubosumna. Ko vidi sporočilo s kakšne neznane številke, takoj domneva, da si Ryan dopisuje z drugo punco," je takrat pojasnil njun prijatelj, ki je bil podobno črnogled kot tokratni vir:

"Očitno je, da nekaj ni v redu. Ne bom presenečen, če se tokrat razideta za vedno."

Ob koncu leta 2013 so sledile govorice, da sta si po dveh letih turbulentne zveze privoščila nekaj premora.

"Vzela sta si krajši oddih drug od drugega, da bi ugotovila, kaj sploh želita," je takrat povedal vir in pojasnil, da so težave spet nastale zaradi Evinega ljubosumja.

Lepotico je takrat namreč motilo, da je njen dragi tolažil svoje nekdanje dekle, rojakinjo in stanovsko kolegico Rachel McAdams, ko se je ta razšla z igralcem Michaelom Sheenom.

Glede na to, da sta igralca prebrodila vse domnevne krize, obstaja velika verjetnost, da bosta kos tudi sedanjim težavam.

Ne nazadnje jih bosta reševala s še večjo vnemo, saj zdaj vendarle nosita odgovornost še za eno bitje, hčerkico Esmeraldo Amado, ki je sicer še premajhna, da bi razumela, kaj se dogaja, a če bi lahko izbirala, bi si brez dvoma želela, da mamica in očka ostaneta skupaj.

Preberi še: Na dan prišla velika skrivnost s snemanja filma Beležnica, v kateri sta blestela Ryan Gosling in Rachel McAdams

Rachel