Razlog, zakaj sta Natalija Gros in Rok Kunaver (Zvezde plešejo) skrivala svojo zvezo!

Prejšnji teden sta tekmovalca oddaje Zvezde plešejo, Natalija Gros in Rok Kunaver, priznala, da sta zaljubljena. Novinarki naše medijske hiše pa sta povedala tudi razlog za odločitev, da za razkritje svoje zveze počakata do konca plesnega šova.

Razlog, zakaj sta Natalija Gros in Rok Kunaver (Zvezde plešejo) skrivala svojo zvezo! (foto: POP TV) POP TV
5. 6. 2018

Za Natalijo Gros, ki je v oddaji Zvezde plešejo osvojila veliki plesni globus, se po zaključku šova začenja povsem novo življenje.

Med oddajami se je namreč zbližala z Rokom Kunaverjem, ki je prav tako sodeloval kot zvezda v nepozabni plesni dogoviščini.

"Ker sva oba profesionalna pri delu, ki ga opravljala, nisva pustila, da bi to vplivalo na najino delo, zato o tej stvar nisva javno govorila med plesnim šovom. Zdaj, ko je plesnega šova konec, sva tudi uradno postala par, in to dejstvo lahko mirne vesti deliva s svetom."

"Vesela sva, da sva se spoznala, da naju druži veliko skupnih interesov, kot so športno plezanje, ljubezen do umetnosti, plesa, narave, morje," sta zaupala novinarki naše medijske hiše.

Natalija tako s koncem šova začenja nov začetek po treh letih, odkar ji je umrl mož, režiser in fotograf, Jure Breceljnik, s katerim ima tudi triletno punčko Elo.

 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

Rok pa je v Nataliji našel sorodno dušo, ki zna uživati in živeti življenje prav tako, kot ga zna sam.

"Ker pa je v najini zvezi prisoten tudi otrok in ker ceniva svojo zasebnost, želiva, da jo cenite tudi vi, tako da najina intima, zveza in najina prihodnost ostanejo zasebni," sta novinarki še povedala Natalija in Rok.

Članek je objavljen v aktualni številki revije Nova

Fotografije: Goran Antley, Primož Predalič

Preberi še: Naj bo še bolj mokro! (6 namigov za varen seks pod prho)
Priporočamo tudi: Kaj v resnici pomeni, če (ko smo v resni zvezi) začnemo misliti na druge?