Razkrivamo: Tako so izgledala poročna vabila Mihe Vodičarja (Zvezde plešejo) in njegove Kristine

Minulo soboto je večno zvestobo svoji izbranki obljubil plesalec iz oddaje Zvezde plešejo, Miha Vodičar, in tu so že prve podrobnosti o njuni poroki.

Razkrivamo: Tako so izgledala poročna vabila Mihe Vodičarja (Zvezde plešejo) in njegove Kristine (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
9. 6. 2018

V soboto sta si v Goriških Brdih, natančneje v Dobrovem večno zvestobo obljubila Miha Vodičar in njegova izbranka Kristina. Fotografij sicer še nismo uspeli izbrskati, smo pa zato izvedeli nekaj podrobnosti o celotnem izgledu poroke, med drugim tudi, kakšna so bila njuna vabila.

Takšno vabilo bi morala prejeti, da bi se lahko danes udeležila poroke Mihe in Kristine:

"Pri dizajnu vabila sva želela vključiti svojo in briško noto, tako sva se odločila za emblem z najinima začetnicama, okrašen z oljčno vejico, ter verz v povezavi s plesom. Seveda ni manjkala rdeča barva, ki je simbol briških češenj in odličnega vina," sta nam povedala mladoporočenca.

"Za popoln 'set up' pri obredu sva si zaželela oboka okrašenega s cvetjem, za malce romantike pri večerji na prostem pa lučke nad mizami," sta razkrila Miha in Kristina.

Za velik del je poskrbela primorska ustvarjalka Jasna Kos (Wedding Hills), ki je za Miho in Kristino izdelala vabila in nekatere tiskovine.

"Miha in Kristina sta izjemno simpatična in dostopna. Res sem z veseljem sodelovala z njima."

"Vesela sem, da lahko pomagam pri njuni sanjski briški poroki," nam je povedala Jasna in dodala, da je oblikovanje vabil in drugih tiskovin potekalo v tesnem sodelovanju, saj so končni izdelki rezultati želja mladoporočencev.

"Izrazila sta svoje želje, mi pa smo jih upoštevali in jih umestili v briško okolje," je še povedala Jasna.

 

A post shared by _wedding_hills_ (@_wedding_hills_) on

Fotografije: Metka Skrt, Helena Kermelj

Organizator Briške poroke: ZTKMŠ BRDA

Preberi še: Razlog, zakaj sta Natalija Gros in Rok Kunaver (Zvezde plešejo) skrivala svojo zvezo!

Priporočamo tudi: COSMO 'MUST GO' DOGODEK: Popolno razvajanje z L'Occitanom