Razkrivamo, katera znana igralka bo igrala Kate Middleton v prihajajočem filmu King Charles III!

Soliden izbor, kaj?

Razkrivamo, katera znana igralka bo igrala Kate Middleton v prihajajočem filmu King Charles III! (foto: Profimedia) Profimedia
11. 11. 2016

Biografski filmi včasih izpadejo skrajno čudno. Bo tudi v tem primeru tako?

Saj veš tisto, ko filmska ekipa igralcem nadene slabe lasulje in potem se pričakuje, da bo občinstvo kljub temu to nadvse navdušeno sprejelo ter se pretvarjalo, kako dobre kopije resničnih znanih oseb gledajo na malih zaslonih?

No, sreči na ljubo pa se kdaj in kdaj zgodi tudi, da vlogo v filmih dobijo resnično dobri dvojniki. Dober primer tega je prihajajoči film King Charles III, ki nastaja v produkciji BBC2, v katerem so vlogo Kate Middleton dodelili igralki Charlotte Riley.

Kako se ti zdi, sta si punci podobni?

Kate Middleton

Zvezda serije Peaky Blinders in žena Toma Hardyja …

… se bo v prihajajočem filmu z izmišljeno zgodbo o kraljičini smrti in ustoličenju princa Charlesa preizkusila v igranju vloge vojvodinje Cambridgeške.

"Gre za edinstven projekt. Biti moderen in bogat hkrati ter igrati nekoga, ki še vedno obstaja v resničnem življenju, je zanimiva in razburljiva priložnost za vsakega igralca," pravi simpatična Rileyeva, ki je na spodnji fotografiji kopija (noro!) Kate. Se lahko strinjaš?

Charlotte Riley

"Kate Middleton je zelo zanimiva ženska, posebej zanimiva je njega vloga v tem novem filmu, ki prihaja. Igrati njo mi predstavlja izziv. Resnično se veselim,« je še povedala Rileyjeva.

Preberi še: Poglej, kaj Drew Barrymore za božička podari svojim otrokom namesto igrač! in Paulo Coelho: 15 čudovitih misli, ki te bodo spomnile, da je življenje v resnici čarobno

Priporočamo tudi: FOTO: Zabavne fotografije znanih Slovencev z dogodka Elle Style Awards 2016 by Škoda