Razkrivamo! Denis Avdić je drugič postal očka, in TAKO je ime novorojenčku!

Čestitamo! Radijski voditelj Denis Avdić je drugič postal očka! Poglej, kakšno lepo ime sta novopečena starša nadela sinčku.

Razkrivamo! Denis Avdić je drugič postal očka, in TAKO je ime novorojenčku! (foto: Instagram/Denis Avdić) Instagram/Denis Avdić
10. 12. 2018

Družinici Avdić, Denisu, Ani in Timu, se je danes zjutraj pridružil nov član!

Tim je tako postal veliki brat fantku, ki sta ga novopečena starša poimenovala Nik.

Veselo novico je Denis po telefonu seveda takoj delil s sodelavci na Radiu 1.

Kot je povedal v jutranji oddaji, je bila to zanj nekoliko nenavadna izkušnja, saj po porodu žene sploh ni videl, ve pa, da je z obema vse v najlepšem redu.

"Malo nenavadna izkušnja je to, veš, ker si pač tuki sam v eni sobi in čakaš in pol ti ga sam prinesejo, a ne. Tako, da Ane sploh še nisem vidu."

"Koliko si vesel od 1 do 10," so ga vprašali na radiu, na kar je odgovoril: "Ful sem vesel, 55, ne vem, kaj bi ti jaz zdajle reku, ful!"

Sijajno novico, da bo drugič postal očka, je Denis sicer že septembra delil s svojimi poslušalci in že takrat povedal, da se bodo razveselili še enega fantka, hkrati pa objavil tudi posnetek svojega pogovora z sinčkom Timom.

Ta je na vprašanje, ali bi imel sestro, dejal, da raje bratca. "Da bova oba fantka, da se bova igrala in delila igrače," je še povedal Denisov 5-letni sin.

V nadaljevanju pogovora se je še pošalil, da mu bo torej Božiček prinesel le bratca in nobenih igrač, s čimer pa se Tim ni ravno strinjal.

No, Timu se je božična želja vsekakor uresničila, prepričani pa smo tudi, da mu bo Božiček le prinesel kakšno igračo – navsezadnje si jo zasluži, saj je postal veliki brat!

Ana in Denis, tudi Cosmo uredništvo vama iskreno čestita in želi čim več prespanih noči!*

Fotografija: Radio 1

Preberi še: Iiiii! Filip Flisar je svoji izbranki namenil besede, ki bi si jih želela slišati vsaka ženska ali pa TO pismo je Katarina Čas Ladu Bizovičarju napisala ob njunem razhodu

Priporočamo tudi: Zadnja finalistka oddaje Slovenija ima talent Veronika Steiner ima za seboj težko življenjsko pot