Raziskali smo, v katerih vlogah vse je nastopil Burak Ozcivit, preden je postal Kemal (Moja boš)

Trenutno eden najbolj vročih Turkov buri domišljijo ženske populacije v seriji Moja boš, vendar to ni Burakov igralski prvenec.

Raziskali smo, v katerih vlogah vse je nastopil Burak Ozcivit, preden je postal Kemal (Moja boš) (foto: POP TV) POP TV
30. 3. 2018

Burak Özçivit, ki trenutno nastopa v vlogi Kemala in se vsak dan znova prikupi gledalkam serije, je pred tem že igral v drugih serijah. Poglej, katerih:

1. Sulejman Veličastni

Omenjeno serijo smo lahko spremljali tudi na slovenskih programih, kjer je Burak v drugi in tretji sezoni prevzel vlogo Bali Beya.

2. Turška verzija serije Opravljivka

V originalu v seriji nastopajo Blake Lively, Leighton Meester, Chace Crawford, Ed Westwick in drugi, v turški adaptaciji pa je nastopil tudi Burak, in sicer so mu dodelili lik Chucka Bassa (v originalu ga igra Ed Westwick).

Si ga lahko predstavljaš v vlogi bogataškega zapeljivca?

3. Ptica pevka

Eden izmed bolj pomembnih dogodkov v njegovi karieri je bilo snemanje serije Ptica pevka, saj je tu spoznal svojo bodočo ženo Fahriye Evcen (več o njej lahko izveš tukaj). Serija je bila posneta na podlagi knjige, a snemanja niso dokončali.

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

4. Ljubezen izgleda kot ti

Film, ki v originalu nosi naslov Aşk Sana Benzer, je v Burakovi karieri zelo pomemben, saj je tudi v tem filmu zaigral ob boku svoje žene Fahriye.

Zgodba govori o preprostem ribiču iz majhne vasi, ki skuša ubraniti družinski posel pred propadom. Nekega dne v mesto pride punca, v katero se tako zaljubi. Vse pa ni tako preprosto, saj ima punca svoje temačne skrivnosti.

Po tem, ko smo si ogledali napovednik filma, moramo reči, da Buraku nikoli ne namenijo vloge, kjer bi s svojo ljubeznijo živel srečno do konca svojih dni. 

Oglej si napovednik filma TUKAJ:

5. Can Feda

Potem ko se je snemanje serije Moja boš zaključilo, je Buraka čakala že nova vloga, in sicer je nastopil v filmu z naslovom Can Feda (originalnega prevoda še ni). Film govori o boju dveh vojakov za domovino, svetovna premiera pa se bo zgodila 6. aprila.

Tudi za ta film smo uspeli izbrskati napovednik, ki si ga lahko ogledaš TUKAJ:

Burak pa ne snema samo serij in filmov, ampak tudi številne reklame. Na njegovem Instagram profilu nam je pozornost ukradla spodnja reklama. Čeprav ne razumemo ničesar, kar govori, pa moramo priznati, da je Burak res izredno simpatičen. ;)

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Se strinjaš z nami?

Foto: POP TV, Instagram.com/burakozcivit/

Preberi še: Žena Buraka Ozcvita (Moja boš) je ljubosumna – Preveri njen razlog!

Priporočamo tudi: Naša novinarka: "Zakaj me gledanje serije Moja boš vedno bolj 'živcira'?