Raziskali smo, kje se skrivata Bradley Cooper in Irina Shayk!

Aprila letos smo poročali o vroči romanci med postavnim hollywoodskim zvezdnikom in prelestno rusko manekenko, zadnje čase pa so govorice o seksi parčku kar poniknile. Raziskali smo, če se morda razšla?

Raziskali smo, kje se skrivata Bradley Cooper in Irina Shayk! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 12. 2015

Po poročanju nekaterih ameriških medijev Bradley Cooper še vedno ljubi Irino Shayk in zdi se, da je njuno razmerje rožnato.

Še več, slavna zaljubljenca naj bi celo zaživela pod isto streho v New Yorku!

cooper

Bradley se je menda preselil k svoji srčni izbranki, kar je zelo praktično, saj se je ne nazadnje že pošteno naveličal iskanja primernega stanovanja v tej ameriški metropoli.

cooper

"Namesto da bi še naprej iskal stanovanje, zdaj živi v Irininem stanovanju na ulici Perry Street v četrti West Village," je pojasnil neki vir in dodal:

"V zadnjem času je bil veliko v New Yorku. Približno polovico septembra in polovico oktobra. Tudi novembra je veliko časa preživel v New Yorku."

cooper

Igralca in nekdanje dekle nogometaša Cristiana Ronalda so v romantičnem smislu prvič povezali aprila, ko se je zdelo, da gre le za sproščeno afero, zdaj pa se vse skupaj očitno razvija v zelo resno razmerje.

Preberi še kaj pomeni, če ne preneseš, da nekdo glasno žveči ali pa si oglej Kim Kardashian znova v zelo drzni nosečniški obleki!