Razhod Irine in Christiana v Hollywoodu povzročil ljubezenski kaos

Ko sta v začetku januarja Irina Shayk in Cristiano Ronaldo krenila vsak svojo pot, se je v Hollywoodu začel ljubezenski kaos, v katerega se je (hote ali nehote) vpletlo kup (bolj in manj) znanih posameznikov.

Razhod Irine in Christiana v Hollywoodu povzročil ljubezenski kaos (foto: Profimedia) Profimedia
20. 5. 2015

Med rusko manekenko Irino Shayk in hollywoodskim zvezdnikom Bradleyjem Cooperjem naj bi bilo trenutno precej vroče. Po drugi strani pa naj bi kemija med Bradleyjem in angleškim modelom ter igralko Suki Waterhouse povsem izginila, a imata po razpadlem razmerju menda prijateljski odnos.

Tudi Suki pa po koncu ljubezenske zgodbe ni dolgo samevala in je začela hoditi na zmenke z drugim hollywoodskim žrebcem, in sicer z Jamesom Marsdenom, zvezdnikom filmov Možje X. Irina in portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo pa sta po tem, ko je ljubezen med njima usahnila, očitno pretrgala prav vse stike.

A to pravzaprav ni nič čudnega, saj naj bi lepotica Cristiana zapustila zato, ker je menda večkrat skočil čez plot. Toda uradno najboljši nogometaš na svetu ni dolgo žaloval, ampak si je takoj našel novo lepotico, zdaj pa naj bi imel že drugo ... Potem pa je tukaj še akcijski zvezdnik Dwayne 'The Rock' Johnson ...

Ja, ob vseh teh imenih in domnevnih povezavah, ki ustvarjajo pravo zmešnjavo, se človek z lahkoto zmede. No, pa poskušajmo vsaj za silo (kronološko) razjasniti aktualno romantično življenje vpletenih zvezdnikov.

Začetek januarja

Po dobrih štirih letih razmerja Irina Shayk zapusti Cristiana Ronalda. Za to potezo naj bi se odločila zato, ker jo je Portugalec menda celo večkrat prevaral. Po razpadu razmerja v intervjuju za španski tednik ¡Hola! pojasni, da se je zaradi partnerjevih skokov čez plot počutila grdo.

Sredina januarja

Zdi se, da je Irina tolažbo in samozavest ponovno našla v naročju igralca Dwayna Johnsona, ki ga je spoznala že lani, in sicer na snemanju skupnega kinematografskega filma Herkules.

Irina

Po uradnem koncu ljubezenske zgodbe, ki jo je spisala s Cristianom, postajajo govorice o ljubezenskem razmerju med suhico in mišičnjakom čedalje glasnejše.

Februar

Izkaže se, da so govorice vendarle samo govorice. Dwayne na Instagramu namreč objavi fotografijo s svojo punco, ki pa ni Irina, ampak njegova dolgoletna srčna izbranka Lauren Hashian. The Rock s tem tudi uradno ni več del ljubezenske zmešnjave.

Marec

Iz zvezdniškega ljubezenskega kaosa je po samo dveh mesecih spet izločena tudi španska športna novinarka Lucia Villalon. Ta lepotica naj bi januarja postala neposredna naslednica Irine, torej nova Cristianova srčna izbranka.

Se pa zato v zmešnjavo vmeša nova ženska. Ime ji je Vanessa Huppenkothen in velja za ljubimko slovitega žogobrca. In glej ga zlomka, tudi ta lepa Mehičanka je voditeljica (kot Lucia) in model (kot Irina).

Vsekakor se torej ujema s Cristianovo predstavo o idealni ženski, a razmerje kmalu zanika. V istem obdobju po dveh letih razmerja vsak svojo pot ubereta Bradley in Suki.

suki

April

Sredi špekulacij o tem, kaj je bilo usodno za razmerje Bradleyja in Suki (on hoče družino, ona ne, on si srčno želi otroka, ona kariero ...), se na spletu nenadoma pojavijo njune sveže skupne fotografije, nastale na festivalu Coachella. Takoj se razvnamejo govorice o tem, da sta dala ljubezni še eno priložnost. Razmerja pa vendarle ne obnovita.

Le dva tedna pozneje se začne Suki namreč sestajati z drugim hollywoodskim igralcem, na romantični večerji jo zalotijo z Jamesom Marsdenom. Bradley pa si z Irino ogleda broadwajsko predstavo. Odgovor na vprašanje, ali gre pri obeh tandemih za resna parčka, še ni znan.

Maj

Odgovor na prejšnje vprašanje sicer še vedno ni znan, a vendarle ni več mogoče zanikati, da se med Irino in Bradleyjem plete nekaj zelo vročega (in resnega?). Pred kratkim so ju namreč v Londonu sredi belega dne ujeli med strastnim poljubljanjem.

Jasno je, da se bo ljubezenski vrtiljak veselo vrtel še naprej, zato bo treba najbrž še kdaj razplesti mrežo zmešnjave, ki so jo spletli vsi ti slavni zaljubljenci v kombinaciji z bivšimi, sedanjimi in bodočimi partnerji ...

Preberi še: Na dan prišle podrobnosti s poroke Nikki Reed in Iana Somerhalderja!