Ralf in Cora Schumacher: Ločitev se je spremenila v psihološko vojno

V javnost že nekaj tednov curljajo pikantne podrobnosti o zakonu in ločitvi Ralfa in Core Schumacher. Očitno obstaja nekdo, ki je zaupne informacije za mastne denarce prepustil napačnim rokam.

Ralf in Cora Schumacher (foto: Profimedia) Profimedia
5. 11. 2014

Po 13 letih zakona se Ralf in Cora Schumacher ločujeta. Devetintridesetletni Ralf je bil uspešen voznik formule 1, po nekaterih ocenah je njegovo premoženje vredno 100 milijonov evrov in trenutno dela kot podjetnik na področju gastronomije ter funkcionar v kartingu.

Cora-Caroline, nekdanji model in mama najstnika Davida, ki je prav pred kratkim dopolnil 13 let, pa se kot poslovna ženska ni ravno najbolje izkazala in se je v zadnjih letih čedalje bolj umikala v zasebnost svojega doma.

Takšni in podobni pari seveda sklenejo predporočno pogodbo, se dogovorijo glede klavzul o molčečnosti, in če se že ločijo, to storijo za zaprtimi vrati.

Toda v primeru Schumacherjevih kljub temu že približno mesec dni, teden za tednom, v javnost curljajo pikantne zasebne podrobnosti, kot so osebna SMS-sporočila, odvetniški dokumenti, intimne informacije iz zakonskega življenja ... Le kako se lahko kaj takšnega dogaja?

Strahotna situacija

Očitno je, da v tej zgodbi obstaja izdajalec. Po nekaterih informacijah gre za nekdanjega zaupnika, ki mu je eden od zakoncev dodelil vsa 'pooblastila' in mu pred ločitvijo v dobri veri zaupal številne zasebne podrobnosti. Potem pa naj eden od zakoncev Schumacher s to 'zaupanja vredno' osebo pretrgal stike.

Zaupnik naj bi se maščeval tako, da je za petmestno vsoto prodal zelo aktualne informacije iz zakonskega življenja slavnih Nemcev.

Na obzorju je menda še kar nekaj podrobnosti, povezanih z njunim zakonom in ločitvijo, ki bodo zagotovo dvignile precej prahu. Kakorkoli že, v vsakem primeru gre za strahotno situacijo. Situacijo, ki je ločitveni postopek, pri katerem gre za milijone evrov, nepremičnine in ne nazadnje skrbništvo nad sinom, spremenila v psihološko vojno, kot je razkril vir, ki je blizu družini Schumacher.

Po poročanjih avstrijskega časnika Kronen Zeitung je Cora pred kratkim na družinskem posestvu pri Salzburgu padla skupaj. In to drugič!

"Trenutno je v šoku," je povedal vir, ki je želel ostati anonimen, in dodal: "Hudo je, jaz pa lahko povem le to, da ima velikansko srce in da svojega sina ljubi bolj kot vse na svetu." Kako neki se ob vsem tem počuti oseba, ki igra umazano igro in škoduje vsem vpletenim? Morda bi se morala zamisliti nad sabo in pomisliti tudi na znano dejstvo, da denar ne osrečuje vedno ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri