Quentin Tarantino in Uma Thurman sta parček!

Tokrat sta to zaljubljenca Quentin Tarantino in Uma Thurman. Presenečenje ali pa tudi ne ...

Zaljubljena 
Uma in Quentin  (foto: Profimedia) Profimedia
5. 6. 2014

Kar 20 let je že minilo, odkar sta režiser Quentin Tarantino (51) in igralka Uma Thurman (44) prvič sodelovala, in sicer pri filmu Peklenski šund. Že takrat sta se odlično ujela, zdaj pa se je njun prijateljski odnos očitno razvil. Par naj bi ljubezensko razmerje začel po tem, ko se je igralka prejšnji mesec razšla z zaročencem Arpadom Bussonom (51). Da se med njima nekaj plete, je bilo mogoče videti že na rdeči preprogi filmskega festivala v Cannesu.

Tam naj bi Uma in Quentin celo stanovala v isti najeti vili, zatrjujejo viri blizu para. Njun skupni prijatelj pa pravi, da je med njima vedno bilo nekaj več, da jo je imel Quentin od nekdaj rad. Devet let po tem, ko sta prvič sodelovala, sta imela režiser in igralka ponovno skupni projekt, in sicer film Ubila bom Billa, v katerem ji je režiser namenil glavno vlogo.

Na vprašanje, kaj ju sploh povezuje, pa odgovarja kar igralka. "S Quentinom sva si tako zelo različna, da je prav to tisto, kar naju po­vezuje. On je zelo odprt in je rad v javnosti. Sama pa sem bolj zaprta. Najina karakterja se povsem razlikujeta," pravi Uma. In če je bil on že dolgo zaljubljen v igralko, je imela ona kar pestro ljubezensko življenje.

Pretekle romance

Za seboj ima zakon z Ethanom Hawkom, s katerim se je poročila leta 1998. Njun zakon je trajal pet let, v njem pa sta se rodila hčerka Maya (15) in sin Levon (12). Uma ima še enega otroka, 22-mesečno hčerko Rosalind, in sicer z Arpadom Bussonom, s katerim se je zaročila leta 2008. Zdaj pa je uteho našla prav pri Quentinu.

Sicer pa tudi Quentin vsa ta leta ni le čakal na Umo. Imel je kar nekaj ljubezenskih zvez. Med drugim so ga povezovali z Miro Sorvino, Kathy Griffin, Sofio Coppolo in Julio Dreyfuss. Nazadnje so ga povezovali tudi s kostumografinjo Courtney Hoffman. Nekoč pa je izjavil: "Ne zanikam, da se bom mogoče poročil pri šestdesetih in imel otroke, a trenutno sem izbral drugačno življenje. Zdaj je moj čas za snemanje filmov." Vendar pa se bodo mogoče njegovi načrti vendarle nekoliko spremenili.

Dvakrat je razdrla zaroko

Uma Thurman je bila tista, ki je razdrla zaroko z multimilijonarjem Arpadom Bussonom. V zadnjem času je v njuni zvezi sicer kar krepko škripalo, a sta si prizadevala zvezo ohraniti. Žal pa očitno to ni bilo dovolj. Že 8. aprila je bilo jasno, da verjetno nista več skupaj, saj se je na nekem dogodku igralka pojavila sama. Poleg tega je ona že dlje časa živela v New Yorku, medtem ko je bil Arpad v Londonu.

Parček se je sicer nekaj časa trudil, da bi zvezo obdržal, a očitno kljub vsemu trudu ni šlo. Tokrat sta že drugič razdrla zaroko, a zdi se, da tokrat za vedno. Prvič sta se razšla leta 2009, komaj leto dni po zaroki. Pobotala sta se dve leti pozneje in se znova zaročila ter dobila prvega skupnega otroka. Za oba bi to bil tretji otrok, saj ima tudi Busson dva sinova, in sicer z mega uspešno manekenko Elle MacPherson (50).

Napisala: Sandra Bratuša za revijo Story