Najprej ločitev zanikajo, nato jo oznanijo po televiziji!

Ruski predsednik Vladimir Putin je nekajkrat blago in okoli ovinkov zanikal, da bi šla z ženo tudi uradno narazen. A je pred dnevi naredil potezo, ki se pripisuje le najvplivnejšim moškim na svetu: kar po televiziji je sporočil, da se z ženo Ljudmilo po skoraj 30 letih zakona ločujeta.

11. 6. 2013

O tem, da si je podoben stil omislila tudi znana slovenska estradnica, Helena Blagne, smo lahko spremljali tudi po naših rumenih medijih.

Po pisanju aktualne nove Nove je ta na prve govorice malo pred pomladjo odreagirala sicer manj blago kot ruski veljak. Najprej je bila hladna (Ne komentiram!), nato ostra z zahtevo uradnega popravka v medijih, da je vse natolcevanje in da se ona in njen Mitja Zaman pač niti slučajno ne ločujeta. A je prišel konec pomladi in zadeve so se očitno postavile tako, kot so že nekaj časa stale.

In če skočimo le čisto malo nazaj, so se v uredništvu revije še spomnili tudi primera Hlebš - Cavazza ... Marijana se je iz medijev dobesedno norčevala, ko pišemo, da v zvezi z Borisom škripa, ko jima vendar cvetijo same rožice. Če pogledamo kronologijo za nazaj, v času zapisa so bile že dodobra uvele.

"Ali pa Pika Božič!?" v svojem prispevku v tiskani ediciji Nove ni pozabila Barbara Kravanja. 

Zakon s hokejistom Dejanom Kontrecem naj bi bil idealen kot češnja na smetani, ona najbolj zvesta ženska, a je padel Dejan, po njem zavarovalničar, zdaj je na vrsti gostilničarjev sin ...

No, tudi zakonca Hrvatič sta se pretvarjala, kako je vse lepo, a sta bila menda že ob poroki narejena precej na kratko, celo glede sina je iz kroga njunih najboljših prijateljev pricurljala šala, da je verjetno neomadeževano spočet, glede na to, koliko časa onadva že nista seksala. Tako ali tako pa bo Daša že v kratkem spet nosila priimek Podržaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri