Punca, ki je uživala v škandalih

V 30 letih življenja je Casey Johnson doživela toliko stvari, kot jih povprečen človek ne doživi v vsem življenju.

13. 1. 2010

Stolpce tabloidov je med drugim polnila z lezbično zaroko, posvojitvijo in izgubo otroka, ki pa je bila posledica njene malomarnosti …

Imela je vse!

Casey Johnson, bogato naslednico farmacevtskega imperija Johnson & Johnson, znanega predvsem po otroških šamponih, je 4. januarja služkinja našla mrtvo v spalnici njene vile v zahodnem Hollywoodu.

Punca je imela vse, le mirnega življenja ne.

Kot majhna deklica je na vrtu svoje vile prirejala čajanke, pozneje pa je bila glavna akterka številnih škandalov. Posvojila je otroka, ostala brez njega, se zaljubila v žensko in se z njo celo zaročila, pozneje pa se je znašla v postelji dekleta svoje bivše punce. Skratka, v 30 letih življenja je doživela toliko stvari, kot jih mnogo drugih verjetno ne bi niti v primeru, da bi se lahko rodili petkrat.

Objavila knjigo

Le malo ljudi ve, da je Casey objavila tudi knjigo. Ker je prebolela otroški diabetes, je v sodelovanju s svojim očetom Robertom Woodom Johnsonom IV., lastnikom ekipe ameriškega nogometa New York Jets, napisala knjigo o prehrani za otroke. Res je, da knjiga ni dosegla velike naklade, je pa vsekakor pomemben del njene biografije. Ker si je njena družina blizu z nesramno bogato družino Hilton, je bila Casey dolgoletna prijateljica razvpitih sester, dedinj številnih hotelov, Nicky in Paris Hilton, s katerima je bila tesno povezana vse do smrti.

Slavne prijateljice so se že kot majhne deklice pogosto igrale skupaj in prirejale čajanke na vrtovih svojih vil. A medtem ko sta Paris in Nicky uživali v pozornosti svetovne javnosti, je imela Casey raje
življenje daleč stran od fotoaparatov, kar pa še ne pomeni, da se je izogibala škandalom.

Za seboj pustila hčerko

Za Casey žaluje tudi njena posvojena hčerkica, ki jo je leta 2007 pripeljala iz Kazahstana in ji nadela ime Ava-Monroe. Poimenovala jo je namreč po svoji vzornici, legendarni pevki in igralki Marilyn Monroe.

Čeprav je Casey prvotno hotela posvojiti otroka iz Kambodže, tega ni mogla storiti zaradi novih zakonov o posvojitvi otrok. Ker je njena krstna botra Diandra Douglas, nekdanja soproga igralca Michaela Douglasa, posvojila otroka iz Kazahstana, se je za enako potezo odločila še Casey.

Po posvojitvi pa ni dovolj skrbela za malo deklico, zato je skrbništvo nad otrokom prevzela njena mama Sale Johnson. O tem, da je imela Casey v sebi bolj poudarjeno divjo stran, sploh ni dvoma. Med drugim so jo novembra lani aretirali zaradi kraje v stanovanju Jasmine Lennard, ki se je v tistem času videvala s Caseyjino bivšo punco Courtenay Semel. Ukradla je dragoceni nakit, čevlje, oblačila, spodnje perilo in kar 600 strani pravnih dokumentov, za seboj pa pustila rabljen vibrator in mokro brisačo.

Zaroka

Po vseh teh pripetljajih se je Casey, ki nikoli ni skrivala, da je lezbijka, sreča nasmehnila na ljubezenskem področju in 9. decembra lani je oznanila zaroko s starleto Tilo Tequilo, ki je bila pred kratkim glavna zvezdnica resničnostnega šova, v katerem je morala med 20 moškimi in ženskami izbrati pravega partnerja zase. Zanimivo je, da je bila tudi Caseyjina bivša punca Courtenay nekoč v zvezi s Tilo.

Smrt Casey, ki je dolga leta uživala mamila, je 29. decembra 2009 dvanajst minut čez eno uro zjutraj na družabni spletni strani Twitter zapisala:

"Vsem želim sladke sanje, dobila bom nov avto."

Slab teden pozneje, 4. januarja 2010, pa jo je služkinja našla mrtvo v spalnici njene vile v zahodnem Hollywoodu. Vzrok za smrt še vedno ni povsem znan, a na njenem truplu niso našli znakov nasilja, zato so preiskovalci izključili možnost umora. Tudi dokazov, da bi storila samomor, niso našli. Jasno je le to, da so v njeni krvi našli sledove določenih zdravil, a v zanemarljivih količinah. Tila je povedala, da se ji njena zaročenka že od 29. decembra ni javljala na telefonske klice, kar podpira tezo, da je bila Casey mrtva že več dni, preden so našli njeno truplo.

Vir: Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri