Prvi mož formule 1 Bernie Ecclestone je besen na svojega zapravljivega zeta

Bernie Ecclestone nikakor ne odobrava in tudi ne razume potratnega stila življenja Jamesa Stunta, ki je poročen z njegovo mlajšo hčerko Petro, zato mu je odločno povedal, kar mu gre.

Svojemu zetu je Jamesu 
pred kratkim naravnost v obraz povedal, 
da je zapravljiv pankrt. (foto: Profimedia) Profimedia
10. 5. 2014

Petra Ecclestone in James Stunt se po nakupih navadno odpravita s kar štirimi avtomobili. Vsak gre s svojim rolls-royceem, njuni telesni stražarji pa ju spremljajo z dvema range roverjema. Najdražji avto v konvoju je Jamesov rolls-­royce mansory conquistador, ki stane milijon dolarjev in je edini takšen primerek na svetu.

Seveda imajo prav vsi jekleni konjički tudi personalizirane registrske tablice. Da se James s prestižnimi jeklenimi konjički ne prevaža le takrat, kadar gre s soprogo po nakupih, je dokazal tudi ob nedavnem obisku umetniške galerije. Tudi tja se je namreč pripeljal v spremstvu, ponovno s štirimi avtomobili, katerih skupna vrednost je ocenjena na 1,2 milijona evrov.

Besni tast

"Ko sem pred nekaj tedni videl Jamesa, sem mu naravnost povedal, da je zapravljiv pankrt. Vprašal sem ga, zakaj se naokoli prevaža v tem prekletem avtomobilu, on pa mi je ponosno odgovoril, da je to edini takšen avto na svetu," je za britanski tabloidni dnevnik Daily Mail povedal jezni 83-letni multimilijarder Bernie Ecclestone, ki mu nikakor ni jasno, kaj bo 32-letniku takšen avto v Londonu. Zet mu je pojasnil, da je vozilo zelo udobno.

"Za božjo voljo! Kam pa sploh greš z njim?" ni odnehal besni prvi mož formule 1, ki se prevaža v za njegove razmere precej preprostem jeklenem konjičku range rover evoque, vrednem okoli 50 tisoč evrov. Bernie je 'alergičen' tudi na že omenjene personalizirane tablice, ki jih imajo na svojih avtomobilih njegova 25-letna hčerka Petra, James in njuni telesni stražarji.

"Teh prekletih tablic sploh ne razumem. Zakaj bi to kdorkoli sploh potreboval?" se je vprašal in se nato obregnil še ob telesne stražarje, ki na vsakem koraku spremljajo njegovega zeta. "Vse to so navade, ki jih je pobral v Ameriki. Tam si nekdo in nekaj le v primeru, da imaš grdobe, ki te povsod spremljajo. Pa kdo bo njega sploh ubil? Poleg tega sem mu že povedal, da mu ti telesni stražarji v avtu za njim sploh ne bodo mogli pomagati, če si ga bo kdo slučajno res zaželel ubiti."

Naredil analizo

Sicer pa je Bernie Jamesa temeljito preveril že pred njegovo poroko s Petro in prišel do sklepa, da se je že kot majhen deček navadil na luksuz in da je zato tako zelo zapravljiv. Dodal je še, da ga jezi, ker James, uspešen poslovnež in zbiralec umetnin, v nočnih klubih vsem ljudem okoli sebe plačuje drage šampanjce, čeprav sam sploh ne pije alkohola.

"James je simpatičen fant, ki mu je všeč, da je milijarder. Sicer je nenevaren, a je idiot," je zaključil Bernie.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri