Prve podrobnosti prihajajoče poroke Mihe Vodičarja (Zvezde plešejo) in njegove Kristine

Čeprav je bil zvezdnik oddaje 'Zvezde plešejo' Miha Vodičar glede svoje poroke precej skrivnosten, je na plano le pricurljalo nekaj informacij, kako bo njun sanjski dan izgledal. In to že zeloooooooo kmalu!

Prve podrobnosti prihajajoče poroke Mihe Vodičarja (Zvezde plešejo) in njegove Kristine (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
22. 3. 2018

Kristina Pangos in Miha Vodičar morda res ne prijahata s Primorske, bosta pa svoj sanjski dan preživela prav v tem delu Slovenije, saj si bosta večno zvestobo obljubila v okviru natečaja, ki že sedmo leto poteka v okviru Praznika češenj v Goriških Brdih.

Kot so zapisali organizatorji, so 27-letno Kristino in 30-letnega Miho med 46 pari izbrali na račun njune izvirnosti, iskrenosti in velike želje po poroki v Brdih, njun dan pa se približuje s svetlobno hitrostjo, saj bosta svoj usodni 'da' dahnila že 9. junija na Gradu Dobrovo (glej fotografijo spodaj).

Dogodek se bo zgodil v naravi, pišejo organizatorji

Briška poroka, dogodek, ki se v celoti posveča briški češnji, se bo letos zgodila v naravi, kot so zapisali organizatorji, v objemu slikovitih briških gričev, kjer ne bo manjkalo tipične briške kulinarike in seveda, odličnega vina.

"Ko sva prejela novico, sva bila zelo vesela, pa tudi v šoku. Tudi zaradi tega, ker moramo zdaj vse pripraviti zelo hitro."

 

Surviving the crazy me for already one year congrats!! Love you ❤️

A post shared by Miha Vodicar (@mihavodicar) on

"Imamo namreč le dva meseca za priprave," je lokalnemu Radiu Robin tik po razglasitvi zmagovalcev povedal Miha in dodal, da kljub temu, da ne prihajata iz tega dela Slovenije, Brda precej dobro poznata.

 

A post shared by Miha Vodicar (@mihavodicar) on

"Rada greva v naravo, rada obiščeva oddaljene kotičke Slovenije in se tako rada sproščava, rada se podruživa z domačini in vsakič se v Goriška Brda rada vrneva," je za omenjeni radio povedal Miha, njegova izbranka Kristina pa je dodala še, da se oba že zelo veselita njunega velikega dne, ter novih priložnosti, da bosta v teh krajih preživela še več skupnih trenutkov.

Briška poroka obuja običaje

Sicer pa je bila v preteklosti 'Briška poroka' navadno povezana z obujanjem običajev in vnaprej določeno tematiko, ki je določila rdečo nit dogodka.

V lanskem letu sta mladoporočenca tako morala slediti nekaterim običajem, med drugim se je ženin moral poskusiti v vlogi kmeta pri opravljanju briških opravil, ter tudi v vlogi gasilca. Na to, kaj čaka Miho in Kristino pa bomo morali še malce počakati.

Fotografije: Goran Antley, Marko Delbello Ocepek

Preberi še: "To me je odbilo, da bi s to žensko karkoli ustvaril!"

Priporočamo tudi: FOTO: Indira Ekić in Matic Kolenc žarita od ljubezni! To kažejo tudi njune najnovejše skupne fotografije