Meghan Markle je prekipelo! TOŽI britansko podjetje, in pri tem jo podpira tudi kraljica

No, tole pa je popolnoma nepričakovano in zeloooo 'ne v njenem slogu'. 😳 Preberi, za kaj se gre.👇🏼

Meghan Markle je prekipelo! TOŽI britansko podjetje, in pri tem jo podpira tudi kraljica (foto: Profimedia) Profimedia
2. 10. 2019

Se spomniš pisma, ki ga je Meghan nekaj dni pred poroko poslala svojemu očetu, on pa ga je poslal medijem, ki so stvar seveda takoj objavili? 

No, zadeva bo očitno vseeno imela posledice! Meghan se je namreč odločila, da tabloid "Mail on Sunday", ki je zasebno pismo brez njenega dovoljenja objavil, toži.

Pri odločitvi jo 10000% podpira tudi Harry, ki je za javnost pripravil dolgo izjavo, v kateri se je spomnil tudi na svojo pokojno mamo princeso Diano, ki je v prometni nesreči umrla prav zaradi napadalnosti medijev.

Harry se je v uvodu svoje izjave za medije postavil za Meghan, hkrati pa izpostavil, da je dober tisk vedno dobrodošel, slabega pa ne bo več toleriral:

"Kot par zagovarjava svobodo medijev in objektivno, resnicoljubno poročanje. Verjameva, da je to temelj demokracije in v današnjem svetu odgovorne medije potrebujemo bolj kot kdaj koli prej. Žal pa je moja žena postala ena najnovejših žrtev britanskih tabloidov, ki se spravljajo na posameznike, brez da bi pomislili na posledice. Neusmiljena kampanja proti njej se je v zadnjem letu, med njeno nosečnostjo in skrbjo za novorojenega sina, zaostrila!"

Izpostavil pa je tudi medijsko hinavščino:

"Pozitivno poročanje v preteklem tednu kaže na dvojne standarde časopisa, ki je vojvodinjo v zadnjih devetih mesecih obrekoval skoraj na dnevni ravni. Lahko so ustvarjali laž za lažjo na njen račun, saj se zaradi nosečnosti ni veliko pojavljala v javnosti zaradi porodniškega dopusta.

Še vedno je enaka ženska, kot je bila leto dni nazaj na najin poročni dan in točno takšna, kot ste jo imeli priložnost videti na najini afriški kraljevi turneji!"

Zaključil pa je precej čustveno in dal vedeti, da ima nesramnih medijev vrh glave:

"Moj najgloblji strah je, da se zgodovina ponavlja. Na lastne oči sem videl, kaj se zgodi, ko nekoga, ki ga imam rad, spremenijo do točke, ko ga ne obravnavajo več kot realno osebo.

Izgubil sem mater, zdaj pa spremljam, kako moja žena postaja žrtev istih, močnih sil."

Celotno izjavo si lahko prebereš TUKAJ!

Zakonca se sicer zavedata, da bijeta težko bitko, saj je omenjeni tabloid že sporočil, da so se opremili z najboljšimi odvetniki. Harri in Meghan bosta stroške tožbe pokrila iz svojih računov, v primeru, da tožbo tudi dobita, pa bo ta denar šel v dobrodelne namene.

Spomnimo se, da sta se z zelo podobnimi situacijami vrsto let soočala tudi Kate in William, kar se je prav tako končalo s tožbo, saj je Williamu prekipelo, ko je tabloid objavil slike vojvodinje na počitnicah, ko se je sončila brez zgornjega dela kopalk.

Kraljevi par je tožbo takrat dobil, tisk pa se je malce umiril, zato iskreno upamo, da bo takšen rezultat tudi pri Meghan in Harryju.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Po Teji in Janiju se je ta vikend poročil še TALE👇zvezdniški parček (na SANJSKI lokaciji 😍)

Priporočamo tudi: OMG! Si že videla, kako SEKSI je župan ene izmed slovenskih občin? 😍 (foto)