Princ Harry: Se obeta poroka s Cressido?

Polbrat Cresside Bonas, ki naj bi bila v romantičnem razmerju z britanskim princem Harryjem, pravi, da so govorice o tem, da naj bi se princ Harry in Cressida poročila, smešne.

Princ Harry in Cressida Bonas (foto: Profimedia) Profimedia
7. 12. 2013

Jacobi Anstruther-Gough-Calthorpe pravi, da je njegova polsestra zelo nežna mlada ženska, ki se ne znajde v vsej tej medijski pozornosti. 30-letni Jacobi, ki je v osnovno šolo hodil skupaj s princem Williamom, o svoji polsestri govori le lepo.

"Res je zelo prijazna oseba, kakor moja celotna družina. Je tudi zelo dostopna, a vseeno ji je nekoliko nerodno, ko gre za medije." Seveda je trenutno zanimanje medijev za lepo plavolasko veliko, saj jo tesno povezujejo z mlajšim sinom princa Charlesa, princem Harryjem.

Nevarna razmerja

"Res ni lahko biti v razmerju z nekom iz kraljeve družine," priznava Jacobi. "Kaj šele, če se poročiš z nekom, ki je modre krvi in še princ povrhu." In kako prav ima, tudi ko dodaja, da je slava, ki si je deležen kot pripadnik angleškega kraljevega dvora, nekaj povsem drugega. "Če se ne znaš prilagoditi, je lahko življenje na dvoru zelo težko in izčrpavajoče."

Jacobijeva družina, Cressida in on imata isto mamo Lady Mary-Gaye Curzon, je zelo diskretna. No, je tudi zelo velika, saj šteje kar šest polbratov in sester. Na vprašanje, kako bi se spoprijeli s podobno pozornostjo, kot jo imajo Middletonovi, če bi prišlo do poroke med Cressido in Harryjem, pa Jacobi odgovarja, da dokaj težko. "Vsekakor ne tako zelo lahko kot se z vso medijsko pozornostjo spoprijema družina Kate Middleton, ki bo nekoč postala britanska kraljica." Zveza med Harryjem in Cressido sicer nekaj časa že traja, vendar pa so se pred kratkim pojavile zelo konkretne govorice, da naj bi bilo med njima kar resno.

Ne bo več plesala

Tudi Cressida naj bi se na primer odrekla plesni karieri zaradi princa, če verjamemo govoricam. Čeprav je študirala ples na univerzi v Leedsu, naj bi se raje odločila za bolj resno službo v nekem podjetju, in to prav zaradi princa ter zaradi tega, da bi z njim lahko preživela več časa. Da bi delala kot plesalka, verjetno res ne bi bilo najbolj primerno, če namerava postati del angleške kraljeve družine.

No, pred kratkim je mladenka še govorila, da se čuti premlado za resno zvezo, a očitno se je njeno mnenje o prihodnosti počasi spremenilo. Sicer pa imata mlada zaljubljenca veliko skupnega. Oba sta velika avanturista in se rada zabavata.