Primož Peterka že doma!

Ves čas Primoževe odsotnosti je skrbela, da so bili otroci v stiku z očetom, med zdravljenjem, ki naj bi trajalo šest tednov, pa se je očitno med zakoncema Peterka marsikaj spremenilo.

26. 4. 2012

Primož in Renata, ki sta skupaj ustvarjala več kot pol življenja, sta bila očitno na robu zakona.

Kaj kmalu smo novinarji našli številne dokaze, ki so govorili o tem, da naj bi bil par pred ločitvijo.

Renata je bila tista, ki je na svojem FB-profilu spremenila status in zapisala, da je samska, na eni od nepremičninskih strani pa smo kmalu lahko videli fotografije Peterkove družinske hiše, v ka­teri sta Renata in Primož, ki sta se zaljubila v srednješolskih letih, vzgajala še tri male sončke: Maja, Gajo in Stello. Žalostna zgodba je slovenskega orla, letalca, ki je v smučarskih skokih že pred 20. letom starosti postal legenda, zelo potrla in po objavi novic v medijih se je Primož umaknil.

1. marca je v aferi Peterka odjeknila novica, da je moravški orel zlomljenih kril odšel v psihiatrično bolnišnico v Begunjah, kjer naj bi bil na zaprtem oddelku zaradi domnevnega živčnega zloma.

Renata je ostala sama s tremi otroki.

Ves čas Primoževe odsotnosti je skrbela, da so bili otroci v stiku z očetom, med zdravljenjem, ki naj bi trajalo šest tednov, pa se je med zakoncema Peterka očitno marsikaj spremenilo.

Ljudski glas ve povedati, da je Primož imel med bivanjem v Begunjah kar nekaj, tudi znanih, obiskov.

Ves čas smo dobivali obvestila, da Primoža obiskuje tudi Renata, razveselili pa smo se, priznamo, informacije, ki nam je govorila, da se Primož odpravlja domov. Na dan Primoževega odhoda iz Begunj je Renata, kot smo pričakovali, prišla ponj in skupaj z možem tudi odšla domov. Medtem je na veselje številnih prijateljev spremenila svoj status na portalu Facebook, večkrat pa je bilo opaziti, da očitno nekdanja nosilka lepotnih nazivov pogreša moža, saj je na njenem zidu zasijalo kar nekaj fotografij mlade družinice in moža.

"To, da je Renata spremenila svoj status nazaj v poročena, nedvomno pomeni, da so med zakoncema odnosi veliko boljši. Daleč od tega, da bi lahko govorili o tem, da je med njima vse urejeno, a očitno sta na dobri poti, in vsi, ki ju imamo radi, smo veseli," nam je zaupala Renatina prijateljica, vesela, da Renati in Primožu po dolgem času spet sije sonce v njunem odnosu.

"Renata in Primož imata tri čudovite otroke, zato se ne samo zaradi njiju, ampak tudi zaradi Maja, Stelle in Gaje splača potruditi, kar očitno vesta tudi zakonca," smo še slišali.

Ekskluzivne fotografije, ki jih vidite v naši reviji, so dokaz tega, kar pravijo tudi Renatini in Primoževi prijatelj: da je tudi ob izhodu iz bolnišnice v Begunjah Renata stala možu ob strani in ga podpirala, tako kot se za ženo spodobi.

"V dopoldanskem času sem pred bolnišnico v Begunjah opazil Renato, ki je odšla v notranjost bolnišnice, debelo uro in pol za tem pa je z možem prišla ven. Primož je imel na glavi kapuco, kot bi se želel nekoliko skriti, v vreči, ki jo je nosil, pa je verjetno imel svoje stvari. Delovala sta zelo mirno, tako kot ponavadi, ko smo ju srečevali na različnih prireditvah. Ko sem videl Primoža, je bil videti zelo dobro. V času, ki ga je preživel v Begunjah, je očitno prišel k sebi in se psihično ter fizično okrepil," nam je povedal fotograf, ki nam je posredoval fotografije Primoža in Renate iz Begunj pred njegovim odhodom domov.

"Po tistem, kar sem videl, sem prepričan, da je Primož v boljšem stanju, kot je bil, preden je odšel v bolnišnico. Ko sem ga opazoval, me je prevzel dober občutek, saj so v takšnih situacijah, kot jih doživljata Renata in Primož, vse stvari, ki kažejo na dobro, zagotovo dobre," je še navdušeno zaključil paparac, ki je edini ujel slovenskega skakalnega asa in njegovo ženo pri odhodu iz Begunj.

Zdaj ko je Primož v domačem gnezdu, lahko le upamo in navijamo, da bo tako uspešen, kot je bil v zlatih letih skakalne kariere, tudi pri ponovni vzpostavitvi mirnega in družinskega življenja, kar so verjetno ne le naše, ampak tudi želje vseh tistih, ki so do zdaj navijali zanj.

Napisal Filip Kocijančič, fotografije Story Press

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri