Priljubljena voditeljica Špela Jereb je nastopila novo delovno mesto!

Poglej, kaj imenitnega počne zdaj!

Priljubljena voditeljica Špela Jereb je nastopila novo delovno mesto! (foto: Instagram.com/@spelajereb) Instagram.com/@spelajereb
15. 7. 2018

Po tem, ko smo jo kot vremenarko in voditeljico oddaje 'O Magazin' že pred leti spoznali na komercialni televiziji Planet TV, jo bomo tokrat lahko spremljali na konkurenčnem programu.

Špela Jereb je po odhodu Jane Morelj na porodniški dopust namreč zasedla mesto nove vremenarke. Postala je del uigrane ekipe, ki jo že vrsto let poleg Jane sestavljata še Katja Jevšek in Robert Erjavec.

Kljub temu, da se je v preteklih letih malce umaknila iz soja medijskih luči, se tokrat vrača v velikem slogu, kot je povedala, pa se nove karierne priložnosti že zelo veseli.

"Odsotnost televizijskih kamer mi je prijala in sem si odpočila od medijskega sveta. A televizija te zasvoji, v pozitivnem smislu, tako da sem vesela, da se
pridružujem Katji in Robiju, s katerima smo že spili prvo kavo in se odlično ujeli," je o svojem novem kariernem koraku povedala Špela.

Špela je svoj premierni nastop doživela na petek 13., kljub nesrečnemu datumu pa se je svoji novi vlogi odlično znašla! Aja pa še to ... trinajst naj bi bila njena srečna številka! ;)

Fotografije: POP TV, Instagram.com/spelajereb

Preberi še: Kakšen celulit? S TO domačo mešanico znane Slovenke se ga lahko znebiš 1,2,3!

Priporočamo tudi: Si že videla, kaj je Kylie Jenner tokrat naredila s svojimi ustnicami?