Prijatelji Meghan Markle podali REDEK komentar na novinarsko poročanje o vojvodinji

Meghan je v bran stopil celo sam George Clooney, ki bi ga naj kraljevi parček izbral za botra svojega še nerojenega otroka!

Prijatelji Meghan Markle podali REDEK komentar na novinarsko poročanje o vojvodinji (foto: Profimedia) Profimedia
14. 2. 2019

Prijatelji Meghan Markle imajo dovolj!

Vojvodinjo so vzeli v bran, saj ne želijo, da bi se ponovila tragična zgodba princese Diane!

Najprej so se na medije obrnili Meghanini najbližji prijatelji, ki pa se niso želeli javno izpostaviti z imeni. Novinarjem so tako anonimno podali izjave, v katerih so zavrnili določene govorice, ki so krožile po medijih zadnje mesece.

Kot so povedali, zdaj želijo končati javni linč vojvodinje, zanikali pa so tudi govorice, da naj bi se Meghan zaradi poroke zeloooo spremenila. Meghan naj bi bila, po njihovih besedah, še vedno zelo skrbna oseba. 

Prijatelji so med drugim ovrgli govorice o sporu s Kate Middleton. Popolnoma neresnične so tudi navedbe, da naj bi Meghan spravila Kate v jok. Laži naj bi bile tudi trditve o tem, da je Meghan prekinila vse stike z očetom. 

Prijatelji trdijo tudi, da se njen oče medijem laže, saj naj bi vojvodinja želela stik z njim, neresnične pa so tudi trditve, da je zamenjala svojo telefonsko številko. Čeprav bi jo lahko vedno poklical, je njene klice raje ignoriral.

Povedali so tudi, da je Meghan zelo skrbna prijateljica, ki si vedno vzame čas za svoje bližnje in jih z veseljem povabi na obisk. Vsi, ki so prisostvovali na intervjuju, so njo in princa Harryja že obiskali v novem domu.

Za Meghan pa se je zavzel tudi TALE slavni Hollywoodski igralec:

George Clooney in njegova žena Amal sta si s kraljevim parom zelo blizu. O tem smo pisali TUKAJ!

Izbrana bi naj bila tudi za botra njunemu otroku in sta bila tudi med gosti na njuni poroki. Nič čudnega torej ni, da se George počuti zaščitniški do Meghan!

Zelo kruto se mu zdi, kaj mediji počnejo in njihovo vsiljivost je primerjal s tisto, ki se je dogajala žal pokojni mami princa Harryja, princesi Diani. 

Dejal je tudi, da ga novinarski odnos zelo moti in jezi, saj se očitno niti malo ne zavedajo, da gre za žensko, ki je noseča in zato v precej občutljivem stanju

Mi lahko rečemo samo BRAVO!!! in upamo, da bo Meghan po teh izjavah končno dobila malo miru!

Pripravila: N.S.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Poročeni moški razkrili najhujše SKRIVNOSTI, ki jih imajo pred svojimi ženami

Priporočamo tudi: OMG! Prihaja emoji za menstruacijo (in mi imamo prvi vpogled, kako bo videti)