Luka in Anamaria zapuščata Slovenijo!

Luka Dončić odhaja v Ameriko, kjer bo jesni zagotovo blestel na košarkarskem igrišču, ampak, kaj pa to pomeni za njegovo zvezo z Anamario Goltes?

Luka in Anamaria zapuščata Slovenijo! (foto: Instagram.com/@anamariagoltes) Instagram.com/@anamariagoltes
17. 8. 2018

Po krajšem premoru, ki sta ga zaljubljenca imela to poletje (več izveš tukaj), sta sedaj zopet nerazdružljiva. In sicer do te mere, da čez lužo ne odhaja le Luka in njegova mama Mirjam Poterbin (mimogrede, si videla, zakaj so ljudje čisto navdušeni nad njo?), ampak tudi Anamaria!

Noro, kajne?

Selitev v Dallas

Trojica tako odhaja v sončni Dallas, četrto največje ameriško mesto. Luka sicer ne bo imel toliko časa za turistične aktivnosti, bosta pa pri tem lahko bolj uživali njegova mama in punca. Po poročanju revije Nova, naj bi vsi skupaj živeli tudi v isti stavbi, tako da bodo kljub številnim treningom lahko skupaj preživeli nekaj kakovostnega časa.

 

A post shared by Mirjam Poterbin (@mirjampoterbin) on

Koga bo najbolj pogrešal?

Luka je nekaj svojega dopusta preživel v družbi svojih najboljših prijateljev, in sicer na hrvaški obali, po večini na otroku Krk. Imeli so se odlično, kar je razvidno tudi iz utrinkov, ki jih je delili na svojem Instagram profilu. Pred kratkim je namreč povedal, da bo najbolj pogrešal svoje prijatelje in družino, zato je ta dopust tudi maksimalno izkoristil. 

Verjetno je to tudi eden izmed razlogov, da Anamaria odhaja z njim v Ameriko, da se izogneta zvezi na daljavo in čimveč časa preživita skupaj. 

 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) on

Za domotožje ne bo časa

Luka sicer ne bo imel veliko časa za domotožje, saj ima visoke cilje in zajeten kup obveznosti. Poleg tega, da ga čakajo številni treningi, se je med obiskom v Sloveniji sestal s Perutnino Ptuj, saj je namreč postal ambasador slovenske salame Poli, ki jo bodo promovirali tudi čez lužo.

Pridna pa je bila tudi Anamaria, ki je zopet sodelovala s podjetjem Lisca in z njimi predstavila novo kolekcijo. Glede na to, da je v  Sloveniji uspešno zakorakala v manekenske vode, verjamemo, da bo kakšno zanimivo priložnost dobila tudi v Ameriki.

 

A post shared by A. GOLTES✨ (@anamariagoltes) on

Luka in Anamaria, Cosmo ekipa vama želi veliko sreče in čim bolj uspešno leto. <3

Vir: aktualna številka revije Nova

Foto: Instagram.com/lukadoncic, Instagram.com/anamariagoltes, Instagram.com/mirjampotrebin

Preberi še: FOTO: Tara Zupančič tudi letos objavila fantastične utrinke poletja

Priporočamo tudi: Namesto da rečeš 'LJUBIM TE', naredi to!