Prestrašena in zalezovana

Najbolj znana transseksualka Salome, ki je pred dobrim tednom izpadla iz rekordno gledanega resničnostnega šova Kmetija slavnih, ima, odkar se je vrnila domov, novo skrb v svojem že tako precej razburkanem življenju.

5. 10. 2009

Zadnje dni ji namreč nenehno sledi goreči zalezovalec.

Transdiva Salome je bila na Kmetiji slavnih tista, ki je poskrbela za vse sočne izraze in prepire, zaradi česar je oddaja še toliko bolj zanimiva. In očitno je razvpita pevka že v prvem tednu predvajanja pridobila trume gorečih fenov, tako da mora zdaj, ko je spet doma, pred njimi celo bežati.

Skriva se doma

Od njenih prijateljev so novinarji Nove izvedeli, da jo nekateri ljudje, ki jih je s svojim nastopov v Kmetiji navdušila, ves čas nadlegujejo, kličejo in pošiljajo pisma, v katerih jo kujejo v zvezde. Vendar pa se je v množici oboževalcev našel tudi nekdo, ki divi nenehno sledi na vsakem koraku in jo večkrat čaka pred njenim domom. Menda pa je prav to priljubljeno estradnico brez dlake na jeziku pošteno prestrašilo.

"Saj je super, da je v šovu odlična, ampak vem, da jo je ta čudak, ki ji kar naprej sledi, zelo prestrašil. Salome se namreč ne upa nikamor več, zaprla se je v svoj dom in upa, da se bo čim prej rešila tega zalezovalca," nam je zaupala ena od njenih prijateljic.

Pobegnila je celo v tujino

Salome se je celo tako ustrašila za lastno življenje, da je menda nujno potrebovala nekaj, kar bi ji odvrnilo misli na zalezovalca. In s čim ženska najlažje pozabi na vsakdanje skrbi? S šopingom! Zato se je s pevko skupine Kisha, dobro prijateljico Anđo Marić, odpravila v Zagreb, kjer sta si dali duška z nakupovanjem. Obiskali sta tudi priznanega hrvaškega oblikovalca Zorana Aragoviča, ki je Salome skreiral kar nekaj novih oblačil. Verjamemo, da je diva tako vsaj malo pozabila na ljubljanskega zalezovalca.

Kdor čaka, dočaka!

Ko so pri reviji Nova informacijo hoteli preveriti kar iz prve roke, so čakali zaman, saj je Salomejin telefon zvonil v prazno. Njena prijateljica jim je še razložila, da se ne oglaša na telefone, vsaj novinarjem ne, dokler ne bo tudi uradno izpadla iz šova. Ker pa njihova radovednost nikoli ne počiva, so ji pred dom postavili paparaca, ki jo je čakal dobrih šest ur, preden se je diva le odpravila od doma.

"Bila je urejena, v odštekanih oblačilih, obraz si je skrivala za sončnimi očali in očitno ji zalezovalec še ne gre čisto iz glave, saj je med potjo od vhoda do ceste, kjer jo je čakal taksi, ves čas prestrašeno pogledovala naokoli, da ne bi kje naletela na zalezovalca," je nato povedal paparac.

Vsaj ena tolažba

Prodaja knjige je narasla

Prestrašena Salome se v celotni situaciji lahko tolaži vsaj z dejstvom, da je zaradi njenega nastopa v Kmetiji slavnih in številnih novih oboževalcev narasla tudi prodaja njene biografije Novo rojstvo, ki jo je napisal njen dober prijatelj Tomaž Mihelič alias Marlenna iz tria Sestre. Knjigo namreč množično kupujejo po vseh knjigarnah in prodajnih mestih, saj so ljudje prav v šovu videli, kako zanimiva oseba je Salome v resnici. In zdaj vse knjiga zanima že iz čiste radovednosti – če je tako zanimiva že na televiziji, kakšna je potem šele njena zgodba v knjigi, v kateri je razkrila sočne podrobnosti o svojem življenju, operaciji spremembe spola in družini.

Vir: Nova

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri