Presenečenje! Noseča tudi ena najbolj priljubljenih slovenskih vplivnic (z več kot 50k sledilci)

Po Sari Rutar in zmagovalcu oddaje Slovenija ima talent, je zdaj nosečnost potrdila tudi tale zelo priljubljena slovenska vplivnica. 😍

Presenečenje! Noseča tudi ena najbolj priljubljenih slovenskih vplivnic (z več kot 50k sledilci) (foto: Instagram.com/kajakarba) Instagram.com/kajakarba
3. 1. 2022

Jeeeeej! Ti prazniki so bili več kot očitno super priložnost, da slovenski estradniki svojim sledilcem sporočijo svoje vesele novice.

Najprej sta nosečnost na božični večer naznanila Gašper Rifelj in Maja Geršak, dan kasneje tudi Sara Rutar, danes zmagovalec oddaje Slovenija ima talent (vse o tem, si lahko prebereš TUKAJ), zdaj pa še ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih vplivnic, Kaja Karba.

Kaja, ki s svojim srčnim izbrancem Ninom že dlje časa živi v Angliji, je svojo veselo novico sporočila z objavo nadvse prikupnega posnetka, ki si ga lahko pogledaš spodaj.

Veselo novico je sporočila s to fotografijo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Karba (@kajakarba)

Kaja je pod fotografijo zapisala tole: “We made a wish and you came true.” 💓💙 Že komaj čakava, da te spoznava❤️."

FOTO: Uradno je! To je novo dekle Tomija Megliča (in ja, prihaja iz estradnih krogov)

Kaja sicer nikoli ni skrivala dejstva, da otroke naravnost obožuje, dlje časa pa je prav tako v Angliji delala kot varuška. 

Kaji in Ninu je pod objavo čestitalo veliko poznanih vplivnežev imen, med njimi tudi Sanja Grohar, Lili Čadež, Ajda Sitar, Katarina Benček, Sara Rutar, Petra Parovel in številne druge.

Mladi družinici vse najlepše želimo tudi na uredništvu. ❤️

Fotografije: Osebni arhiv, Goran Antley