Prepiri slavnih bratov in sester

O tem, da ni dobro mešati družinskih in poslovnih zadev, so se na težji način prepričale tudi slavne osebe. V nekaterih primerih pa so posledice njihovih prepirov na lastni koži na žalost občutili tudi njihovi oboževalci.

Kevin, Joe in Nick Jonas (foto: Profimedia) Profimedia
14. 1. 2014

Bratje Kevin, Joe in Nick Jonas, ki so sestavljali skupino Jonas Brothers, so se na veliko žalost svojih oboževalk sprli. Oktobra lani je to uradno potrdil tudi njihov predstavnik.

"Nastal je velik prepad glede mnenj, v kateri smeri bi se morala razvijati njihova skupina," je pisalo v izjavi, ki je šokirala oboževalke slavnih bratov, ki so le nekaj dni pred začetkom celo odpovedali turnejo.

Prepir bratov Jonas pa je 'mala malica' v primerjavi s prepirom Liama in Noela Gallagherja, ki že pet let ne govorita. Skregala sta se leta 2009, ko je Noel zapustil skupino Oasis, kar je menda storil po srditem sporu v zaodrju, med katerim mu je Liam razbil kitaro.

"Nimam mu kaj reči, sploh me ne zanima," je junija lani dejal Liam in dodal, da nima niti bratove telefonske številke: "Ne gre za to, da bi mi Noel trkal na vrata z bombonjero in me prosil, naj govorim z njim, jaz pa bi mu odvračal, da nočem. Preprosto se v tem trenutku ne razumeva."

Christopher Ciccone, mlajši brat kraljice popa Madonne, je bil nekoč njen asistent, umetniški direktor ... Pravzaprav 'deklica za vse'. Njun odnos pa se je korenito spremenil leta 2008, ko je objavil knjigo Life with My Sister Madonna (Življenje z mojo sestro Madonno), v kateri je med drugim razkril tudi detajle njenega odnosa z nekdanjih soprogom Guyem Ritchiejem. Zaradi tega sta prekinila stike in nista govorila vse do leta 2012, ko je razkril, da sta se pobotala: "Kljub temu pa ni tako kot prej, nikoli več ne bo, kot je bilo včasih."

Ko sta v začetku osemdesetih poskušala uspeti kot igralca, sta bila Eric in Julia Roberts kot 'rit in srajca', leta 2001 pa se je razvedelo, da se kar deset let nista pogovarjala. Bojno sekiro sta zakopala leta 2004, ko je Julia rodila.

Tim Jeras za revijo Nova