Prejeli smo že 2. anonimno pismo o Kate Balon, obtožujejo jo TEH nečednih poslov v SALONU

Joj, tole pa res ni čedno. Preberi in nam povej, kaj si misliš o vsem tem. 

Prejeli smo že 2. anonimno pismo o Kate Balon, obtožujejo jo TEH nečednih poslov v SALONU (foto: PLanet TV, Siol) PLanet TV, Siol
23. 4. 2022

Po tem, ko smo prejšnji teden na uredništvo prejele anonimno pismo, v katerem je eden od naših bralcem Kate Balon obtožil res nečednega početja (vse o tem, kaj v njem piše, si lahko prebereš na spodnji povezavi), se obtožbe in nova razkritja zdaj še kar vrstijo.

Prejeli smo anonimno pismo s ŠOKATNIMI razkritji o masažnem salonu Kate Balon

Tudi ta teden smo na uredništvo prejeli pismo, v katerem je Kate obtožena novega nečednega početja, ki pa se razlikuje od stvari, zapisanih v prvem anonimnem pismu. 

Preberi, kaj piše v tokratnem pismu:

"Kate ima še eno firmo, v kateri Ukrajinci denar gor perejo na avstrijske banke. Tako se imenuje firma (iem hranimo na uredništvu), pa na internetu nategujejo, imajo polno takih strani," se je glasila vsebina.

Bepop: Si tudi ti mislila, da sta si bila Nejc in Tinkara všeč? V resnici je šlo za TO članico skupine

Kate smo seveda poskušali kontaktirati za komentar, vendar se na naša sporočila žal ni odzvala.  Na uredništvu si vsekakor želimo, da bi lahko predstavili obe plati zgodbe.

Že veš, zakaj se je Kate v resnici preselila v Slovenijo?

Kot je povedala v nekaterih preteklih intervjujih, se je v Slovenijo preselila leta 2011, ko je v Kijevu na eni od bank, kjer je delala spoznala Slovenca in se vanj zaljubila. Ljubezen jo je nato pripeljala v Slovenijo, kjer si je ustvarila družino i življenje. 

Fotografije: Planet TV