PREJ in POTEM: Znane Slovenke so testirale serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash

Razlika med prej in potem je več kot očitna! Kaj pa ti praviš?

PREJ in POTEM: Znane Slovenke so testirale serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash (foto: Instagram.com/gajaprestor) Instagram.com/gajaprestor
26. 4. 2019 | Promocijsko sporočilo

»Potrebovala bi pošiljko lepotnega spanca ali pol ure dlje, da si nanesem umetne trepalnice, vendar so jutra zame že tako velik zalogaj.«

Se prepoznaš v izjavi tega Cosmo dekleta? Če že dolgo sanjaš o dolgih in gostih trepalnicah, uberi naravno bližnjico, ki jo je pred tabo preizkusilo že veliko deklet, blogerk in urednic.

Maskaram in dragim tretmajem so šteti dnevi, saj jih ta serum za rast trepalnic odlično nadomešča.

Že že, ampak kateri?

Spoznaj serum Lux-Factor Eyelash!

Kaj počne?

Poskrbi za dolge, goste in polne trepalnice. Deluje tudi na obrveh (pomežik).

Zakaj?

Da boš ujela tistih sladkih pet minut, vrgla umetne trepalnice v koš in samozavestno zasijala. Morda se tvoj zapeljiv pogled sreča z njegovim (na koga si pomislila najprej?).

Kako deluje?

Popolna kombinacija učinkovin podpira naravno pH ravnovesje in hrani trepalnico od znotraj, zato so trepalnice ob redni uporabi seruma neprimerljivo močnejše, se manj lomijo in manj izpadajo.

In še najbolj pomembno ... ali učinkuje?

Rezultati so zgovorni, razkošno oskrbo pa jim zaupajo tudi trepalnice znanih Cosmo deklet, med drugim Gaja Prestor, Ines Erbus, Sindiana Jones in Natalija Verboten.

Cosmo dekleta lahko s kodo COSMO5 kupijo serum s 5 eur popusta na spletni strani www.lux-factor.com.

Poglej, kakšen izjemen rezultat je dosegla pevka Gaja Prestor:

Kdaj lahko pričakujem prve rezultate?

Ob redni uporabi so prvi rezultati vidni po dveh do treh tednih uporabe. Dvakrat na dan ga nanesi na zgornjo in spodnjo veko tik ob trepalnicah, zjutraj in zvečer.

Podobno super izkušnjo s serumom ima tudi Kaja: