Pred Oprah Winfrey je njena zadnja oddaja

Zadnji del izjemno uspešne pogovorne oddaje Oprah Winfrey bo v ZDA na sporedu 25. maja. Slavna voditeljica se bo po 25 letih z njo več kot očitno poslovila v stilu.

23. 5. 2011

Čeprav vsebina zadnje oddaje ostaja skrivnost, se vendarle ve, da bodo tudi tokratno oddajo zaznamovale velike ameriške glasbene, športne in igralske zvezde.

Oprah je množico, ki se je v Chicagu zbrala v United Centru, nagovorila z besedami:

"Hvala vam, ker ste del te velike noči, tega slavja."

A na zadnjo oddajo niso prišli le navadni smrtniki. Po rdeči preprogi so se Oprah v čast sprehodili sami največji hollywoodski zvezdniki, kot so Tom Hanks, Madonna, Jada Pinkett Smith, Michael Jordan, Halle Berry, Rosie O'Donnell, Queen Latifah, Katie Holmes, Diane Sawyer, Simon Cowell, sveža ločenka Maria Shriver, Beyonce in številni drugi.

Za začetek sta ji Josh Groban in Patti LaBelle zapela pesem Somewhere Over the Rainbow, Oprah pa je na koncu vzhičeno le dodala:

"Ali ni bilo to noro kul?!"

Nato sta se ji za njeno delo zahvalila zakonca Will Smith in Jada Pinkett Smith, ki sta ji podelila naziv prave boginje.

Jamie Foxx in Stevie Wonder sta ji zapela Isn't She Lovely. A Wonder je Oprah napisal tudi pravo himno z refrenom:

'Oprah thank you for using your gifts to uplift so many hearts,' ali v prevodu: 'Oprah, hvala, ker si svoj dar uporabila za to, da si navdahnila toliko src.'