TO pismo je Katarina Čas Ladu Bizovičarju napisala ob njunem razhodu

Uff, tale Katarina ima pa kar oster jezik. ;) 

TO pismo je Katarina Čas Ladu Bizovičarju napisala ob njunem razhodu (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
9. 12. 2018

Bolj humorno kot hudobno

Se še spomniš, da je bil Lado Bizovičar prva žrtev oddaje Na žaru. Prostovoljno je sedel v goreči stol in svojim zvezdniškim prijateljem pustil, da ga javno blatijo. Čeprav ni smel nobene besede vzeti preveč resno, ne dvomimo, da je katera (vsaj malce) zabolela.

Za Ano je bil prehodna faza

Ana Klašnja, s katero je bil Lado zelo kratek čas v razmerju, ko sta v mladih letih skupaj trenirala akrobatski rokenrol, je povedala takole:

"Ko gledam nazaj, vem, da sem to zvezo potrebovala. Pred Ladom sem se družila samo z gejevskimi baletniki in preden sem se spustila v zvezo s kakšnim pravim moškim, sem potrebovala neko prehodno fazo, nekoga vmes. Nekoga, ki bi imel malo moške primitivnosti in nedojemljivosti, a vseeno telo in glas dobre prijateljice. In to je bil Lado."

Povedala je tudi, da se Lado, ko ga je ponovno srečala za žirantsko mizo šova Slovenija ima talent, ni prav dosti spremenil. "Razen, da na talentih ve, kateri gumb mora pritisniti," je še dodala.

Katarino je blamiral v Hollywoodu

Za Ano je v roke mikrofon prijela še Katarina Čas. Najprej se je pošalila, da je Lado oblečen v njena oblačila, nato pa je prebrala pismo, v katerem je pojasnila, zakaj njuna zveza ne more več trajati.

"Mami pravi, da nikoli ne bom našla nekoga takšnega, kot si bil ti. In jaz iskreno upam, da ima prav." Njun odnos je primerjala z njegovimi odrskimi šalami - vsem na očeh, a pač ne funkcionira.

Povedala je še, da ga je peljala s seboj v Hollywood, kjer je delala z velikimi filmskimi imeni. "Nič nisem rekla, ko si Leonarda DiCapria spraševal, ali je dobil ime po eni izmed ninja želv in nič nisem rekla, ko si Scorseseju silil svojo telefonsko številko, za primer, če se enkrat odloči delat z dejansko talentiranimi Slovenci." 

Tako Katarina kot Ana s svojimi šalami nista skoparili, a sta obe po koncu svojega monologa svoji bivši ljubezni namenili topel objem. 

Celotno oddajo si lahko pogledaš tule:

Preberi še: Našli smo video, v katerem je Ladova Anela dvojnica ZELO slavne zvezdnice

Priporočamo tudi: Strokovnjaki pojasnjujejo: Najbolje ne izgledamo v ČRNI, ampak v ...