Preberi, kaj za novo sezono oddaje Zvezde plešejo napoveduje Tara Zupančič!

Priljubljena televizijska voditeljica Tara Zupančič se je v družbi Petra Polesa vrnila na male zaslone s plesnim šovom Zvezde plešejo, in tu so že prve napovedi!

Preberi, kaj za novo sezono oddaje Zvezde plešejo napoveduje Tara Zupančič! (foto: POP TV) POP TV
11. 3. 2018

Novinarji naše medijske hiše so Taro poklicali pred začetkom oddaje in jo povprašali o tem, kako se je ekipa pripravljala na drugo sezono.

"Naše zvezde trenirajo, prav tako pa se ustvarjalna ekipa v polnem zagonu pripravlja na novo sezono. Seveda prav vsi, vključno z gledalci, pričakujemo več," je povedala.

"Boljše plesne predstave, več blišča, več čustev. Vsi se trudimo, da bi se še izboljšali. Seveda tudi sama, letos se mogoče manj ukvarjam z malenkostmi, ampak posledično lahko letos zajamem več in tudi več dam," pravi.

"Presenečenj ne bo manjkalo, za vsakim vogalom bo čakalo eno. Mogoče bom plesala, mogoče bo Peter, mogoče ne. Pustite se presenetiti," je še povedala.

 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana) on

Sicer pa se Tara z razlogom veseli novih televizijskih izzivov, saj je prvo sezono omenjene oddaje zaključila z vsemi pohvalami, tako televizijskih kolegov, kot njenih najbližnjih, med slednje pa se umešča tudi njena mama Ida.

Ta je tik po zaključu prve sezone oddaje Zvezde plešejo Taro pohvalila z ljubkim sporočilom:

"Če bi ti lahko podarila eno misel v življenju, bi ti dala zmožnost, da bi sama sebe videla skozi moje oči. Samo tako bi lahko videla, kako posebna si zame."

 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana) on

Tara ima z mamo sicer poseben odnos, o katerem je Tara že spregovorila v preteklosti, zgornji zapis pa le še potrdi lepo vez, ki ju imata.

Kljub pripravam, pa je Tara prvo oddajo druge sezone morala izpustiti zaradi bolezni.

»Čeprav so priprave potekale z vso vnemo in sem se izredno veselila nedelje, da se vrnem v Zvezde plešejo, mi je zagodlo zdravje. Prvo oddajo bom tako na žalost spremljala iz postelje, a z nič manj adrenalina in s srcem z ekipo. Perotu in ekipi želim, da odlično opravijo in upam, da se vidimo čim prej

Fotografije: POP TV

Preberi še: Poglej, kako je brez ličil videti Sofia Vergara!

Priporočamo tudi: Si že videla, kako ljubki hčerkici ima Lea Sirk?