Natalija Gros (Zvezde plešejo): Preberi čustveno pismo ob izgubi njenega partnerja

Natalija Gros, tekmovalka letošnje sezone oddaje Zvezde plešejo, je v prvi oddaji že spregovorila o nenadni smrti svojega izbranca, tokrat pa objavljamo ganljivo pismo, ki ga je tedaj zapisala v imeu svoje (takrat) šestmesečne hčerkice Ele.

Natalija Gros (Zvezde plešejo): Preberi čustveno pismo ob izgubi njenega partnerja (foto: POP TV) POP TV
18. 3. 2018

Uspešna slovenska plezalka Natalija Gros (Zvezde plešejo) je po nenadni smrti izbranca, sicer fotografa in snemalca Jureta Breceljnika, s hčerkico Elo znašla v težki finančni situaciji, zaradi česa je pomoč poiskala tudi pri organizaciji Rdeči križ, ki je na svoji spletni strani objavilo ganljivo pismo.

Pismo, ki ga je Natalija napisala v imenu hčerke Ele, si lahko prebereš TUKAJ:

"Moje ime je Ela. Stara sem dobre pol leta in sem pred mesecem in pol za vedno izgubila mojega očija."

"Umrl je iz danes na jutri, nič hudega sluteč se 16. julija zjutraj ni več prebudil."

 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

"Bil je človek poln idej, vizije, ljubezni in strasti do življenja, fotografiranja in snemanja. Tako rad me je imel, ob njem sem se počutila kot njegova mala princeska. Nežno me je vzel v svoje naročje, me nasmejal s svojimi šalami, me navihano pogledal v oči in me toplo poljubil na čelo. V njegovo življenje sem prinesla nov smisel in mir."

"Zdaj sva z mamo ostali sami. Najinega očija ni več z nama, z njim sva izgubili trdno opore, tolažbo, občutek varnosti in najinega največjega zaveznika. Ko se zjutraj zbudim, ga iščem z očmi, da bi se mu nasmehnila, da bi ga razveselila, a ga ne najdem."

 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

"Žalostna sem, žalostna ker se ga ne bom spomnila, ker sem ga imela ob sebi tako majcen del svojega življenja. Nikoli ga nič ne bo moglo nadomestiti, za vedno bo moj oče, moj angel varuh, ki me zdaj čuva od zgoraj."

"Moje življenje je postalo drugačno. Sedaj zame skrbi le moja mama, ki je trenutno še na porodniški, a že opravlja delo dveh staršev. Oči žal ni bil življenjsko zavarovan, zato sva se z mamo znašli v težki finančni situaciji, kjer breme kredita najinega doma, vzdrževanja hiše, tekočih stroškov z vrtcem vred, kamor bom kmalu odšla, padejo nanjo."

 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

"Tako prosiva vse ljudi dobrega srca, vsa podjetja, ki nama želite pomagati z zbiranjem sredstev, da nama vsaj malo olajšate življenje, da bo moja mama lahko imela več časa in pozornosti zame v teh težkih trenutkih, namesto, da jo pestijo finančne skrbi. Zdaj mi ostaja le ona in potrebujem jo še bolj kot kadarkoli prej," je tedaj zapisala Natalija.

Kot je povedala v nedavnih intervjujih, sta se z malo deklico zdaj uspeli postaviti na svoje noge, saj je Natalija z delom in pomočjo prijateljev ter podpornikov uspela priplezati iz težav.

Nataliji in Eli tudi na uredništvu želimo vse najlepše!

Fotografije: Igor Zaplatil

Preberi še: Tako je v resnici videti zakon BREZ seksa (iskrena izpoved 45-letne ženske)

Priporočamo tudi: Preveri, kaj o tvojem fantu razkriva njegova starost

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri