Poroka, na katero Jennifer Aniston ni vabljena

Brad Pitt in Angelina Jolie naj bi se končno poročila, in sicer enkrat na letošnjo, torej prihajajočo pomlad.

3. 1. 2011

Srečni dogodek bo v Evropi, bolj natančno v Parizu, poročila pa naj bi se šest dni pred britanskim prestolonaslednikom, princem Williamom, in njegovo Catherine.

Gre za dobro premišljeno dejanje ali zgolj naključje? Pojavila so se namreč namigovanja, da želi slavni filmski par zasenčiti kraljevo poroko.

D dan je 23. april?

Novica o poroki se je razširila po svetovnih medijih, še naj­bolj natančni pa so bili pri Enquiererju, kjer so celo izvrtali datum, in sicer 23. april. Uradni del poroke bo v majhni cerkvici sredi Pariza, saj si ne Angelina (35) ne Brad (46) ne želita pompozne poroke v holivudskem slogu. Seveda to ne pomeni, da bosta sama, brez prijateljev. Ti bodo z zasebnim letalom prileteli na jug Francije, kjer bo dan po uradni ceremoniji velika zabava na njunem prekrasnem posestvu.

Nekdo, ki je blizu paru, je dejal, da sta kljub manjšim prepirom trenutno v tako dobri fazi razmerja, da je poroka povsem normalno nadaljevanje. Njuni otroci ju sicer že nekaj časa priganjajo k poroki, a sama nista hotela koraka storiti na hitro, saj sta čakala na pravi trenutek. Trenutno je Angelina sicer zelo zaposlena s snemanjem filma, a se bo spomladi situacija spremenila in bo imela več prostega časa.

"Prehitela bova sicer princa Williama in Catherine, a samo v datumu. Najina poroka ne bo tako razkošna in pompozna," naj bi Angelina zaupala prijateljem.

Prej se je izogibala

Brad je izvoljenki že nekajkrat povedal, da bi jo rad poročil, a se je temu vedno spretno izogibala. Nekoč je izjavila, da se ne namerava poročiti pred letom 2012, a si je očitno zdaj premislila in naj bi na skrivaj že obiskala cerkev, v kateri naj bi bil obred. Oba sta zelo tradicionalna - čeprav živita dokaj liberalno in sta svobodnih nazorov tudi, kar se tiče vzgoje otrok - zato si želita povsem običajen, miren obred v zgodovinskem okolju, kar Pariz prav gotovo je. Cerkev, ki sta jo izbrala, je tako majhna, da bodo v njej le onadva, starši, najožji prijatelji in otroci. Poleg tega bosta lahko tako nadzorovala situacijo in se v cerkev ne bo mogel vtihotapiti noben fotograf.

Prisotni bodo Angelinin brat James Haven, oče Jon Voight, Bradovi starši, njegov brat Doug pa bo priča. Najstarejši sin Maddox (9) bo prinesel prstana, hčerki Zahara (6) in Shiloh (5) pa bosta družici in bosta metali cvetje.

Sprejem za goste naj bi bil dan po uradni poroki, in sicer na posestvu Miraval v južni Franciji. Med gosti naj bi bili George Clooney, Johnny Depp, Jack Nicholson, Robert De Niro, Will Ferrell, sir Anthony Hopkins, Julia Roberts, Bruce Willis, Leonardo diCaprio, Kevin Spacey in bivši fant Jennifer Aniston, Vince Vaughn. Iz političnih vrhov pa naj bi se poroke udeležili Nelson Mandela, Bill in Hillary Clinton, Kofi Anan …

Jennifer Aniston ni vabljena

Je pa zagotovo ena oseba, ki ne bo povabljena, in to je Bradova prva žena Jennifer Aniston.

P.S.

Poroka naj bi bila v Parizu tudi zato, ker je bilo to najljubše mesto Angelinine pokojne mame Marcheline Bertrand, ki je bila privržena katoličanka in Francozinja. Čeprav naj bi šlo za dokaj preprosto poroko, bo vseeno prisoten glamur. O tem, koliko bo vse stalo, je še prezgodaj govoriti - verjetno manj kot poroka princa Williama, a vsota bo še vedno zajetna.