Popolna preobrazba Cameron Diaz

Izklesano telo, krajša frizura ... izjemna sprememba videza slavne hollywoodske igralke Cameron Diaz je seveda odličen povod za nove špekulacije.

19. 1. 2012

Na delu je več kot očitno psihologija prebolevanja konca ljubezenskega razmerja. Za ženske je prav značilno, da se v takšnem obdobju potolažijo tako, da si privoščijo izdatno pohajkovanje po butikih ali pa obisk pri frizerju.

Nova pričeska največkrat simbolizira začetek novega življenjskega obdobja.

Sumljive obline

To ne velja le za navadne smrtnice, ampak tudi za največje zvezdnice svetovnega formata.

Cameron Diaz

Devetintridesetletna hollywoodska igralka Cameron Diaz se je znebila dolge ‘grive’. Po novem jo krasi kratka, drzna pričeska, imenovana bob. Očitno torej prisega na kratke lase, ravno tako kot njen nekdanji ljubimec, veliki ženskar in bejzbolski zvezdnik Alex Rodriguez, ki pa ima seveda še veliko krajšo pričesko. Če si nekoliko natančneje ogledamo njene aktualne fotografije, ki so nastale med dopustom na Havajih, pa dobimo občutek, da si Cam ni omislila le nove pričeske, ampak si je kupila še nekaj dodatnih ‘novih delov’. Pod zgornjim delom bikinija so na povsem izklesanem telesu igralke namreč vidne nenavadne in precej sumljive obline. Se morda ni podvrgla le frizerskim škarjam, ampak tudi kirurškemu skalpelu?

Nič več majhne?

“Povsem jasno se vidi, da nosi silikonske vsadke,” ob ogledu njenih fotografij s havajske plaže zatrjujejo številni lepotni kirurgi.

“Ti vsadki so ploščati, da delujejo čim bolj naravno. Toda jasno je mogoče prepoznati oster rob pod pazduhami, saj vsadki zaradi malo podkožne maščobe niso dovolj pokriti,” še pojasnjujejo. Po mnenju strokovnjakov so od operacije do nastanka fotografij minili najmanj štirje tedni, saj so šele po tem obdobju šivi povsem stabilni, podplutbe pa izginejo.

Se je za plastično operacijo dejansko odločila prav Cameron?!?

Ta povsem preprosta ženska, ki ljubi šport in se odlično znajde tudi v moški družbi? V nasprotju s številnimi kolegicami iz sveta šovbiznisa Cameron doslej ni nikoli dovolila, da bi lepotni ideal, ki še posebej gospodari prav v Hollywoodu, vplival nanjo in na njene odločitve.

“Hvaležna sem, da so moje prsi ostale majhne. Dojka je idealno velika, če jo lahko spraviš v kozarec za šampanjec,” je še pred pol leta izjavila v nekem intervjuju in dodala:

“Če bi imela kdaj občutek, da mi bodo večje prsi odpirale vrata in me popeljale naprej, bi si jih dala že zdavnaj povečati.”

Tudi trebuh?

Zdaj se zdi, da se je zgodilo prav to. Ne nazadnje naj bi ji že Alex Rodriguez v času njunega razmerja večkrat položil na srce, naj nekoliko ‘optimizira’ svoj prsni obseg. In očitno pomanjkljivosti ni odpravila le na tem delu telesa.

“Tudi trebuh ni videti nedotaknjen, deluje nekako neenakomerno, kot bi bil pred kratkim popravljen z liposukcijo,” razlagajo strokovnjaki, ki torej menijo, da se je igralka odločila tudi za odstranjevanje maščobe.

Zdi se, da je Cameron všeč njeni novi videz, in oboževalcev ji tudi v prihodnje prav gotovo ne bo primanjkovalo. Mi pa bomo dvignili kozarce za šampanjec in nazdravili na to, da bo kmalu ponovno našla pot do svoje nekdanje trdnosti in odločnosti, ki sta jo krasili.