Poleg zaroke sta Tamara in Renato (Ljubezen po domače) sporočila še eno veselo novico

Zavedata se, da se stvari v njuni zvezi odvijajo hitro, a ko je občutek pravi, je vse drugo nepomembno. Se strinjaš?

Poleg zaroke sta Tamara in Renato (Ljubezen po domače) sporočila še eno veselo novico (foto: Instagram.com/tamarateena.99) Instagram.com/tamarateena.99
16. 6. 2018

Tamara Korošec in Renato Lužar sta zagotovo najbolj priljubljen par te sezone oddaje Ljubezen po domače, in, kot je videti, tudi najbolj zaljubljen med vsemi.

Po tem, ko sta pretekli teden sporočila, da sta se zaročila, sta tokrat razkrila še eno veselo novičko, in sicer, da že živita skupaj.

Pred približno mesecem dni se je Tamara namreč preselila na Renatovo kmetijo, kot je povedala novinarki naše medijske hiše, pa se na kmetiji dobro znajde.

"Do zdaj nisem nikoli živela na kmetiji. Tukaj mi je zelo všeč, ker je lepa okolica, mirno je, če pa si zaželiva v mesto, se tja odpraviva. Veste, to sta dva različna svetova. Dokler tega ne okusiš, ne moreš verjeti," je svoje občutke strnila Tamara in dodala, da se bosta v skupnem gnezdecu zdaj pripravljala na njuno sanjsko poroko, ki naj bi se zgodila naslednje poletje.

"In če bo pred najino poroko na svet prijokal otrok, ne bo nič narobe," je še povedala.

Da Tamaro tudi starši podpirajo v vseh njenih odločitvah si sicer lahko preberete tudi v tem članku, je pa to precej glasno in jasno na družabnih omrežjih povedala tudi njena mama Silvija, ki je pod eno od njenih objav zapisala lepe besede podpore.

"Draga Tamara, lepo je poznati dobre ljudi, ki ti stojijo ob strani. A se spomniš najinih besed, ko si bila majhna? Spoštovanje do ljudi je velika vrlina v življenju. Ti imaš to v sebi, zato te z atijem podpirava pri tvojih odločitvah, in ponosna sva, da si najina hči. Rada te imava."

Članek si v celoti preberite v aktualni številki revije Nova.

Fotografije: Instagram.com/tamarateena.99

Preberi še: RECEPT: Božanska bezgova tortica (poročna torta princa Harryja in Meghan Markle)

Priporočamo tudi: Uau! Moraš videti fotke prej-potem finalistov The Biggest Loser Slovenija 2!