Poglej, v katero lepotico naj bi se zagledal princ Harry

Britanski princ Harry je eden izmed bolj priljubljenih članov britanske kraljeve družine. Je mlad, za seboj ima uspešno vojaško kariero, zdaj se ukvarja z dobrodelnimi akcijami kot nekoč njegova mama, pokojna princesa Diana. In ... (naj bi bil) samski!

Poglej, v katero lepotico naj bi se zagledal princ Harry (foto: Profimedia) Profimedia
3. 2. 2016

Dejstvo, da je samski, še bolj podpihuje novice, ki si sledijo kar dnevno. In zadnja v vrsti je, da naj bi se simpatični princ zagledal v lepo mlado grško princeso Mario-Olympio. Kot kakšna telenovela, bi lahko rekli.

Harry je mladenko spoznal prek svoje sestrične, princese Beatrice, ki je prijateljica Marie-Olympie. Mlada dva naj bi si bila takoj všeč in naj bi šla na nekaj zmenkov.

Kdo sploh je Maria-Olympia (na fotografiji spodaj)?

maria

Lepotica je plavolaska, kakor so bile tudi vsa bivša Harryjeva dekleta. Stara je samo 19 let, torej je 12 let mlajša od princa.

Je hčerka princese Marie-Chantal in princa Pavlosa. V medijih jo opisujejo kot novo modno ikono in najbolj zaželeno mlado aristokratinjo. Ni naključje, da je krasila že kar nekaj naslovnic modnih časopisov oziroma revij.

Maria-Olympia se je rodila v New Yorku, odraščala pa je v Londonu, kjer je za študij izbrala umetnostno zgodovino, dramo in fotografijo.

Maria

Nad dejstvom, da bi lahko bila mladenka Harryjevo dekle, naj bi se navduševala tudi sama vojvodinja Kate, sicer Harryjeva svakinja.

Princ Harry pa ... vse zanika! Izjavil je, da ni v ljubezenskem razmerju z Mario-Olympio in da je še vedno samski.

In verjetno res ne bo nič, saj naj bi se princesa pred kratkim preselila v New York, kjer namerava nadaljevati šolanje.

Stanovala bo v Sohu, kjer že ima stanovanje. Še prej pa si je s starši privoščila počitnice na Bahamih. Skratka, živi življenje na visoki nogi in verjetno si tako mlado dekle res ne želi že resno vezati, še zlasti ne za princa z britanskega dvora ... Ne bi bila prva, ki ji ne diši življenje po precej strogih kraljevih pravilih. ;)

Preberi še: Neverjetno, koliko let ima seksi igralka Susan Sarandon ali pa Mojca Mavec je odkrila izdelke za svoje sijoče lase - oglej si rezultat!